Український Монреаль
-
о щіт, у нас такі качелі з приводу залишатись чи ні…. дуже скдладно визначитись
-
З приводу підзаробити - дуже малоймовірний сценарій. А так - хто як влаштується.
-
одинь день - все пдобається супер клас, інший - все бісить ) У когось є така темка?
-
А мені нема куди повертатися, то й вибору особливо теж немає 😊
-
Скоріше за все душа дасть збій.
-
Повірте це не найгірший варіант. Я працювала в дейкее на фултайм навіть без можливості вийти з класноі кімнати на законну перерву півгодини яка тільки на папері і не оплачується. Душа справді давала збій…
-
Можна працювати скільки зможете, головне щоб заняття відвідували. Не можна працювать коли отримуєш провінційну допомогу, ну чи хоча б на момент її оформлення
-
Була але вже в минулому. Все ще залежить від сімейної та фінансової ситуації в Україні і цілей. Одна з моїх цілей- розмовлять англійською близько до нейтіва і за трохи більше ніж рік набагато до неї наблизилась. Так що в ближні роки не планую нікуди …
-
Яка мега була працювати без перерв?
-
Що саме?
-
А навіщо ви це робите?)
-
Мети такої не було… коли починала працювать, перші дні були студенти які приходили на тих півгодини і можна було хоча б поїсти без дітей. Потім студентів не було. Через деякий час попросила про звільнення але власник попросила допрацювать поки вона когось знайде. Тож щоб розійттися мирно ще працювала. Вже другий тиждень як ні, приходжу в себе. Хоча ще не знаю чим буду оплачувать квартиру, бо зараз тільки парт тайм робота- не шкодую що залишила чим раніше тим краще.
-
На мій погляд, то пряме порушення трудового права. Якщо робота подобається, то спілкуватись треба з роботодавцем.