Український Монреаль
-
Доброго дня усім! Шукаємо людину на позицію - адміністратор складу. Вимоги - англійська на високому рівні(ви маєте спілкуватись з колегами і листуватись з менеджерами),початкова французька. Знання ПК ОБОВʼЯЗКОВЕ. Математичний склад розуму. Тільки відповідальна особа!Full time, 40 годин на тиждень. Державні вихідні оплачуються, медичний пакет. Робота з 8 ранку,кожного дня 8 годин з понеділка по пʼятницю. Склад знаходиться у місті St. Laurent.Є прямий автобус з метро Cote Vertu,який зупиняється прямо біля місця роботи. Я не роботодавець,я працюю на цій самій позиції і нам потрібна ще одна людина,шеф попросив знайти людину. Якщо зацікавило, прошу в приватні.
-
www.linkedin.com/groups/14284409
-
Зрозумiв. Дякую
-
Дякую
-
Так
-
Всім привіт. Я подав заявку на візу CUAET для свого родича (до 15 липня). Вже минуло два місяці і жодних новин. Хтось у курсі, це зараз нормальний період очікування чи ні? І де можна уточнити поточний статус заявки, окрiм як у кабінеті на сайті IRCC. Заздалегідь дякую🙂
-
Borrowell application
-
Є app borrowell
-
А як?
-
Зробити?
-
🍁Only in Canada! 🍁 Навіщо їм ті лоукости, коли є прекрасна Air Canada з блювотою 🤮: www.bbc.com/ukrainian/news-66726079
-
tripmydream.ua/flights