Український Монреаль
-
@asgasg
-
Багато вишиванок на продаж, прям дуже прикольних
-
Бодіки на діточок, відпад
-
На сайті акредитованих перекладачів OTTIAQ, чий переклад приймає SAAQ, вказано два контакти перекладачів з української на французьку. Ina Doropienco Numéro du membre: 33079 49, rue McDiarmid Mercier (Québec) J6R 0E3 Canada Téléphone : 514 570-7835 Alina Seremet Numéro du membre: 6650 412-4950, chemin Queen Mary Montréal (Québec) H3W 1X3 Canada Téléphone : 514 910-5395 Ви можете зателефонувати їм за номером телефону і попросити, щоб вони відправили вам переклад на email, але особисто у мене в SAAQ дивилися оригінал перекладу. Оплата послуги перекладу відбувається за допомогою Interac.
-
Людей, капець….
-
Ого)
-
Їжа зе бест)
-
Допомога….
-
Вибачте я у шоці .
-
Вони чомусь гадають , що ми не бачили жахіття війни ?
-
Як Вам на це ?
-
Отож . Спочатку може відкрити їх декларації , а потім хай балакають .
-
Не знають що робити щоб повернути людей. Вигадують популістичні заяви
-
Доброго дня. В кого є практичний досвід оренди авто, та хто може розповісти як це працює для водія з укр. правами. Хочемо до Ніагари на екскурсію
-
Нема куди повертатися. Навіщо повертатися
-
Так всі медитують на ПР і не планують повертатися. Чому болить?
-
Болить , Моя Україна .
-
Брав авто у компаніі Enterprise.ca за дві доби заплатив 300$ з повним страхуванням. Без обмеженнь по километрам (десь в іньших компаніях були обмеження). Пішов до найближчого офісу сказав на яку дату потрібна машина, домовились на словах без будь яких паперів. У потрібну дату приїхав до них, дали авто, на кредитці заблокували 600$, через 2 доби повернув авто, 300$ повернулись десь через 2 дні. Але в мене права Манітоби, про україньски нічого не скажу, думаю можно прийти до них с правами і запитати
-
Хто його взагалі слухає? Дурень якийсь…давайте позбавимо громадянства жінок та дітей, які виїхали закордон через війну, бо вони не патріоти. 🤪 Випив чи що…А чоловіків вони самі порахувати не можуть, бо всі військкомати корумповані
-
Брав машину на turo, платив 30$ за добу ) все елементарно
29 Jan 2023, 07:13
142978/236412
about 2 hours ago