Український Монреаль
-
Доброго дня. В кого є практичний досвід оренди авто, та хто може розповісти як це працює для водія з укр. правами. Хочемо до Ніагари на екскурсію
-
Нема куди повертатися. Навіщо повертатися
-
Так всі медитують на ПР і не планують повертатися. Чому болить?
-
Болить , Моя Україна .
-
Брав авто у компаніі Enterprise.ca за дві доби заплатив 300$ з повним страхуванням. Без обмеженнь по километрам (десь в іньших компаніях були обмеження). Пішов до найближчого офісу сказав на яку дату потрібна машина, домовились на словах без будь яких паперів. У потрібну дату приїхав до них, дали авто, на кредитці заблокували 600$, через 2 доби повернув авто, 300$ повернулись десь через 2 дні. Але в мене права Манітоби, про україньски нічого не скажу, думаю можно прийти до них с правами і запитати
-
Хто його взагалі слухає? Дурень якийсь…давайте позбавимо громадянства жінок та дітей, які виїхали закордон через війну, бо вони не патріоти. 🤪 Випив чи що…А чоловіків вони самі порахувати не можуть, бо всі військкомати корумповані
-
Брав машину на turo, платив 30$ за добу ) все елементарно
-
Так це просто якийсь баклан щось ляпнув. Це ж не закон і не наказ. Таких ляпів в день сотні
-
Ви праві , не слухаю .
-
На туро здається є обмеження по кілометражу
-
Здається я трохи переплатив
-
В залежності від оферти. Є з обмеженнням, а є без, а є де 0.02$/км при перевищенні
-
Аренди тут всюди дорога. Туро це люди дають свою машину тіпа в користування
-
Валерію, як ви? Давненько вас тут не бачила
-
Араб і африканець торгують українською символікою зробленою в Китаї 😂
-
Наче на Хрещатику на день Києва
-
А які правила по перевозці дітей? Кресла обов‘язкові?
-
А в мене тепер є бавовна 😍
-
Лол, наче мене почули, увімкнули До поки сонце
-
Такі пісні, аж вмерти хочеться
29 Jan 2023, 07:13
142991/236100
about 2 hours ago