Український Монреаль
-
Шановні українці Квебеку, Всі ми знаємо про важливість французької мови в нашій провінції. Вивчення французької не повинно стати вам на заваді перед досягненням ваших цілей. Саме тому пропонуємо вам допомогу у вигляді флеш карток для вивчення французької лексики. В наборі підібрано 147 слів та типових фраз по темам медицина та людина (частини тіла). Усі картки мають асоціативні картинки, французький та український переклад. Слова додатково написані транскрипцією для правильної вимови. Встигніть оформити предзамовлення з додатковою знижкою. Ціна предзамовлення 55$. Орієнтовні строки доставки 3-4 тижня. По питанням замовлення пишіть: @omikamikitsu
-
О, ну нарешті щось правдиве про Стрільця
-
Не знаю як там з перекладом, але досвід з виробленням нового паспорта такий, що самому записатись можливо, але це потрібно пробувати робити систематично, кажуть 6-7 вечора канадських, ну, за часом Оттави, але ми зловили десь близько 1 ночі запис на через день
-
Ви маєте на увазі навчання в внз? Для цього треба мати лист про те що ви вступили. Але якщо ваша програма закінчується до закінчення сталі перміту то не треба мати CAQ
-
♈️ Овен 12 вересня. ✨ Твої сни можуть стати реальністю. ♉️ Телець 12 вересня. ✨ Твої пригоди тільки починаються, буде весело. ♊️ Близнюки 12 вересня. ✨ Погані дні закінчилися. Прийшов час для днів трохи кращих. ♋️ Рак 12 вересня. ✨ Забудь свої страхи, просто дій. ♌️ Лев 12 вересня. ✨ ПОГОДЖУЙСЯ НА ВСЕ. ♍️ Діва 12 вересня. ✨ Що з тобою? Невже закохався? А раптом взаємно? ♎️ Терези 12 вересня. ✨ Уті, Боже ти мій. Ти коли таким красивим став? ♏️ Скорпіон 12 вересня. ✨ Чудово, ти робиш успіхи. Правда не в ту сторону.. ♐️ Стрілець 12 вересня. ✨ Такими темпами світ не захопиш. ♑️ Козеріг 12 вересня. ✨ У твоїй голові одна любов, ти точно цього хотів? ♒️ Водолій 12 вересня. ✨ Тобі потрібен новий виклик, інакше помреш у своїй зоні комфорту. ♓️ Риби 12 вересня. ✨ Ти занадто багато дбаєш про тих, хто цього не цінує. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Якби ж то😁
-
У Житомирі жінка, копаючи картоплю, вирила 85 мін та 8 гранат
-
Добрий ранок усім, чи хтось купував тут машину без Канадських водійських прав, поділіться інформацією, будь ласка ☺️
-
Так, Кріс:) Те що крутий то навіть і мови нема. В моєму випадку мова не йшла про 1-1,5 бали, я взагалі про багато речей щодо екзамену не мала поняття, то для мене це була просто знахідка. Хоча сам іспит ще не складала, готувалась і збиралась складати якраз перед початком війни, а тут зараз французька і робота на виживання тож не до ielts поки