Український Монреаль
-
О, ну нарешті щось правдиве про Стрільця
-
Не знаю як там з перекладом, але досвід з виробленням нового паспорта такий, що самому записатись можливо, але це потрібно пробувати робити систематично, кажуть 6-7 вечора канадських, ну, за часом Оттави, але ми зловили десь близько 1 ночі запис на через день
-
Ви маєте на увазі навчання в внз? Для цього треба мати лист про те що ви вступили. Але якщо ваша програма закінчується до закінчення сталі перміту то не треба мати CAQ
-
♈️ Овен 12 вересня. ✨ Твої сни можуть стати реальністю. ♉️ Телець 12 вересня. ✨ Твої пригоди тільки починаються, буде весело. ♊️ Близнюки 12 вересня. ✨ Погані дні закінчилися. Прийшов час для днів трохи кращих. ♋️ Рак 12 вересня. ✨ Забудь свої страхи, просто дій. ♌️ Лев 12 вересня. ✨ ПОГОДЖУЙСЯ НА ВСЕ. ♍️ Діва 12 вересня. ✨ Що з тобою? Невже закохався? А раптом взаємно? ♎️ Терези 12 вересня. ✨ Уті, Боже ти мій. Ти коли таким красивим став? ♏️ Скорпіон 12 вересня. ✨ Чудово, ти робиш успіхи. Правда не в ту сторону.. ♐️ Стрілець 12 вересня. ✨ Такими темпами світ не захопиш. ♑️ Козеріг 12 вересня. ✨ У твоїй голові одна любов, ти точно цього хотів? ♒️ Водолій 12 вересня. ✨ Тобі потрібен новий виклик, інакше помреш у своїй зоні комфорту. ♓️ Риби 12 вересня. ✨ Ти занадто багато дбаєш про тих, хто цього не цінує. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Якби ж то😁
-
У Житомирі жінка, копаючи картоплю, вирила 85 мін та 8 гранат
-
Добрий ранок усім, чи хтось купував тут машину без Канадських водійських прав, поділіться інформацією, будь ласка ☺️
-
Так, Кріс:) Те що крутий то навіть і мови нема. В моєму випадку мова не йшла про 1-1,5 бали, я взагалі про багато речей щодо екзамену не мала поняття, то для мене це була просто знахідка. Хоча сам іспит ще не складала, готувалась і збиралась складати якраз перед початком війни, а тут зараз французька і робота на виживання тож не до ielts поки
-
вони зараз запитують у чоловіка, як це зробити. А він звідки знає процедуру. якщо б ми самі страхувалися, то була б інша справа.