Український Монреаль
-
Добрий ранок усім, чи хтось купував тут машину без Канадських водійських прав, поділіться інформацією, будь ласка ☺️
-
Так, Кріс:) Те що крутий то навіть і мови нема. В моєму випадку мова не йшла про 1-1,5 бали, я взагалі про багато речей щодо екзамену не мала поняття, то для мене це була просто знахідка. Хоча сам іспит ще не складала, готувалась і збиралась складати якраз перед початком війни, а тут зараз французька і робота на виживання тож не до ielts поки
-
вони зараз запитують у чоловіка, як це зробити. А він звідки знає процедуру. якщо б ми самі страхувалися, то була б інша справа.
-
В мене піаром і не пахна а іншура з дня виходу. Це ж приватна страховка - локшину вішає щодо піару
-
Якщо то Кріс то він дійсно крутий. +1,0-1,5 бали його курс додає
-
Доброго дня. В аеропорті можете поміняти в міграційній службі. Ми так робили.
-
Доброго дня, шановна громадо, дуже потребую вашої підказки. Мій чоловік влаштувався на роботу, вже працює там 6 місяців та досі чекає на страховку від роботодавця, він стверджує, що без RP українці не можуть її отримати. Чи це правда чи ні. якщо її можливо оформити, то в якій спосіб.може в когось є інформація. Зазделегідь дякую.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, як змінити Work Permit? Дитині написали одну букву неправильно. Чула, що треба дзвонити кудись. Може хтось мав справу з цим. Дуже вдячна за будь-яку інформацію
-
Я готувалася по онлайн курсу вчителя з Ірландії, можу порекомендувати, але всі відеопрезентації треба опрацьовувати самостійно, дуже багато роботи. Хоча це теж і можливість ще більше покращити навички аудіювання і поповнить словниковий запас і до матеріалів безлімітний доступ в часі. З вчителем звичайно простіше і зручніше хоча курс дуже інформативний і корисний. Сам вчитель бувший екзаменатор ielts
-
🍁🍂⛰Запрошуємо на осінній хайкінг!🍁🍂⛰ У чарівному місці в самому серці Лаврентійських гір, пропонуємо вам отримати найзахопливіші враження від природи з CSAI та Club Alpin du Canada. Приходьте та відчуйте унікальний момент у красі дивовижних ландшафтів. ❗❗❗Увага! Транспорт не пропонується❗❗❗ Кількість місць лімітована. 🚀Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/randonnee-a-sainte-agathe-des-monts-tickets-716230262997?aff=oddtdtcreator Звертайтеся до мене у разі питань [email protected]