Український Монреаль
-
Добрий ранок Ми купували, що саме вас цікавить?
-
В мене через 3 місяці почало працювати страхування і вже далі на вибір(від бронзової до платинової)
-
А можна link на його сторінку🙏
-
А скільки платите в місяць з зп ? Бо у мене виходить якось круто ☹️
-
Так само, рівно через три місяці (іспитовий період) компанія запропонувала працювати на постійній основі… дали страхування… приблизно $200 на місяць від зп забирають на це.
-
Ви говорите часом не про Chris Pell IELTS Advantage?
-
Чесно, не знаю, завтра подивлюсь😁
-
Так, про нього
-
Здається дидактибл
-
Податку ? Чи дидактибл?
-
Мене трохи засмучує ось такси з цього бенефіту страховки 🙈
-
Домовляйтеся. Ідите у саак. Разом з власником. Там вас переєструють
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як тут купляти машину? У ділера все ніби то ясно, а як купляти у когось ? Як то з saaq треба розбиратись потім , заздалегідь дякую
-
А де взагалі можна почитати за права, які я маю як тенант?
-
Це вони собі щось самі придумали
-
Нема такого закону про 300$
-
Я знаю, що це розповсюджена практика, але в цій ситуації підісрати комусь життя не хочеться. Ворогу не побажаю
-
Вцілому так тут шукають тенантів якщо раніше сроку зʼізджаютт
-
Вітаю! Чи хтось може допомогти порадою в наступній ситуації: винаймаємо бейсмент від компанії, хочемо достроково зʼїхати, бо вже затоплювало 2 рази, коли були сильні дощі + таргани, яких вони не можуть вивести + ще декілька неприємних ситуацій. Кажуть: шукайте тенантів і зʼїжджайте. + комісію 300$ заплатіть спочатку. До речі, як спілкувались з менеджером, то я питала чи потрібно в разі чого нам шукати інших людей на заселення, сказали - ні, тільки комісія, а тепер інша пісня. Чи можна якось це оскаржити? Як можна комусь рекомендувати такі умови (не)життя? І взагалі це законно? Може є якісь поради? З нами діти 4 і 6 років, чи може це на щось вплинути? Дякую.
-
Таке часто. Різниця тільки в сумі
29 Jan 2023, 07:13
143379/236406
about an hour ago