Український Монреаль
-
Так само, рівно через три місяці (іспитовий період) компанія запропонувала працювати на постійній основі… дали страхування… приблизно $200 на місяць від зп забирають на це.
-
Ви говорите часом не про Chris Pell IELTS Advantage?
-
Чесно, не знаю, завтра подивлюсь😁
-
Так, про нього
-
Здається дидактибл
-
Податку ? Чи дидактибл?
-
Мене трохи засмучує ось такси з цього бенефіту страховки 🙈
-
Домовляйтеся. Ідите у саак. Разом з власником. Там вас переєструють
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як тут купляти машину? У ділера все ніби то ясно, а як купляти у когось ? Як то з saaq треба розбиратись потім , заздалегідь дякую
-
А де взагалі можна почитати за права, які я маю як тенант?
-
Це вони собі щось самі придумали
-
Нема такого закону про 300$
-
Я знаю, що це розповсюджена практика, але в цій ситуації підісрати комусь життя не хочеться. Ворогу не побажаю
-
Вцілому так тут шукають тенантів якщо раніше сроку зʼізджаютт
-
Вітаю! Чи хтось може допомогти порадою в наступній ситуації: винаймаємо бейсмент від компанії, хочемо достроково зʼїхати, бо вже затоплювало 2 рази, коли були сильні дощі + таргани, яких вони не можуть вивести + ще декілька неприємних ситуацій. Кажуть: шукайте тенантів і зʼїжджайте. + комісію 300$ заплатіть спочатку. До речі, як спілкувались з менеджером, то я питала чи потрібно в разі чого нам шукати інших людей на заселення, сказали - ні, тільки комісія, а тепер інша пісня. Чи можна якось це оскаржити? Як можна комусь рекомендувати такі умови (не)життя? І взагалі це законно? Може є якісь поради? З нами діти 4 і 6 років, чи може це на щось вплинути? Дякую.
-
Таке часто. Різниця тільки в сумі
-
Це умови контракту
-
А взагалі, можете у них спитати, де вони таке прописали в контракті
-
Educaloi
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка чи можна працювати 25 годин на тиждень та вчитись на фул тайм по французькому. Степендія буде чи вони можуть зняти її тільки якшо 20 тоді можна ?
29 Jan 2023, 07:13
143383/236406
about an hour ago