Український Монреаль
-
На наступному тижні іспит по французьон . Хто має рацію , що там буде ? Складний ?
-
Я все заповнював на сайті, там була електронна "форма", заповнив та натиснув кнопку. Ні листа ні повідомлення ніякого не було, через місяць прийшли картки по пошті.
-
Добрий день , може хтось сказати як обстановка у посольстві України? Тому що деякі особи говорять що вже майже забирають хлопців з Канади хто приходить до візового центру чи ще якогось закладу звʼязаного з Україною?))
-
РО РЕ СО СЕ
-
В мене був простий в вигляді телефонного дзвінка: питали як звати, коли приїхала, хто по професії, де живу, чи є чоловік і діти
-
Та ні це для тих , хто зараз вже вчиться на курсах з 16 серпня .
-
Мені телефонували, тому тільки усне опитування було
-
Так, я знаю що можна було онлайн, якщо я вже подзвонила і прислали вони лист на пошту, де я повинна заповнити форму і перевірити дані, потім куди цей лист відправляти?
-
А письмово та граматична частина буде ?
-
а ну і так написати щось по ваши темам
-
всі екзамени по одному сценарію. Ви повинні вміти розказати щось по тим темам що у вас були під час сесіі, повинні знати лексику яку ви вчили під час сесіі. Вміти читати і відповідати на питання, ну і зрозуміти що вам скажуть
-
Теоретично, вони можуть вручити повістку. Бо як тільки ви переступили поріг посольства - ви вважаєтесь особою на території України та до вас відповідно можна застосувати Українське законодавство. Але про такі випадки ще ніхто не чув - це по перше. А по друге, якщо навіть таке зроблять, то це в принципі все, що вони можуть зробити. З мого досвіду, їх цікавить, як саме та коли ви перетнули кордон України, тож вони дивляться на печатки в паспорті та можуть задати відповідні питання.
-
Когось забрали?
-
5 хвилин тому забрав паспорт, але якщо не помиляюсь це було консульство
-
та нічого б і не було якби не законно
-
навіть якщо перетнув кордон не встановленим порядком, що далі?)))
-
В мене все законно, тож нічого далі не було )))
-
А там не написано? Пошукайте чи є email на який відправляти, або може треба відправляти на той з якого вам вислали форму.
-
заспокойтесь. Нема жодного документа, який би дозволяв будь яку екстрадицію з закордону в країни де йде війна, не важливо як ви ті кордони перетнули.
-
задали, що далі?))))
29 Jan 2023, 07:13
143614/236379
11 minutes ago