Український Монреаль
-
Так я ж про те саме.
-
Ну хто знає
-
Більше того. Якщо Україна якимось чином почне порушувати чинні міжнародні зобов’язання- то це поставить дуже багато питань в тому числі і про надання допомоги. Тож усі ці балачки про екстрадиціі, полювання на людей в консульствах - не більше ніж популізм
-
Незаконний перетин треба ще довести, це якщо вас спіймали при незаконному перетину на кордоні , в іншому випадку важко довести незаконний перетин ( це стосується України ), в паспорті штамп не ставлять , при внесенні даних можлива помилка , або людський фактор-не занесення даних, тому в більшості випадків якщо не спіймали на гарячому або не зізнався , діло закривається. На власному прикладі, коли працював з клієнтом , то прикордонники не внесли вʼїзд ( точнійше внесли ,з запізненням , коли , людина вже виїхала з України посювторно через інший пункт пропуску). По базі людина в Україні, а фактично за кордоном. Довго розбирались , але розібрались.
-
Я зрозумів дякую 🙏
-
Забей) ніхто цього не буде робити. Ні с Польщі, 5і с Німеччині, тим паче с Канади . Маячня для бовдурів, котру поширюють наші політики, яку підхопили смі на інші пабліки
-
Вони ж самі базу шляху знищили, коли достатньо на ній грошей заробили :)
-
Так стоп. А хтось зараз їздив у консульство за новим паспортом до прикладу? Бо дебати вести можна довго
-
це робиться, щоб ті що надумають їхати зараз - припиняли так думати) про екстрадицію вирішує місцевий суд, а якщо дорогу на червоне не переходив, то все ок. Щодо штрафів, то поки не перетнули кордон в Україну ви не є порушником, бо ті самі шляховики, то ж теоретично могла бути причина по якій людина не змогла повернутися вчасно (аварія та і будь що). Знаю, що ти це все знаєш, то під чиїмсь коментом треба було дописати уточнення)
-
Дивлячись з якої
-
Україна вже порушує свої закони, але всі мовчки сидять
-
Що реально когось питають як виїхали з країни? О Боже 😂
-
хз, людей багато знаю, то 4-6к, не більше останній робив місяці два назад, зараз буде суворіше... бо недарма ж політикани погрожують. як писав вище, щоб ті хто не виїхав - не планували. p.s. тепер ще більше всі планують
-
Знаю що 2 місяці тому просили 15к $ за справку щоб перетнути кордон А зараз з розширенням списку придатних - будуть 30к $ просити 😂😂
-
Ну ясно)
-
я два рази там був, обидва влітку. Навіть питав про повістки...)
-
так само як і інші дозволи про виїзд. Зараз лікті кусають ті, хто купив обмежено придатного. бо то ко люди їхати не хотіли, а хотіли спокою... ціна там достатньо терпима була
-
Не здивований )
-
Навіть якщо реально на потреби зсу, без $ ніхто шлях робити не буде🤣
-
велкам ту модерн ворлд
29 Jan 2023, 07:13
143650/236309
40 minutes ago