Український Монреаль
-
Так
-
Я ще продаю: Ліжко (каркас) Пилосос Настільну лампу Стільці (кому потрібні) - 4 шт Комп"ютерний стіл Вентилятор Кухонний гриль Кофемашина (Неспрессо) Відпарювач (дуже класний) За фотографіями та цінами - пишіть у лс кому цікаво Деякі речі як нові, деякі юзані
-
дитина то зрозуміло, але як це по коштам, як по клінікам тощо
-
Там не каміння, там дитина.
-
Питання: хто то мав пологі в Квебек маючи візу CUAET? які каміня треба очікувати.
-
як би пара, я маю цілий табор.
-
Все покривається Квебеком. Рекомендую Glen Hospital на 1001 Decarie. Там на шостому поверсі.
-
можу написати в лс, донька мае народжувати. Не може вирішити де краще: в Лат Ам або в Канаді (молода і глупа)
-
Доброго дня, всім! Я шукаю підробіток за кеш в Монреалі або в пригороді на першу половину дня, в любий день, можна разово, можна на постійній основі. Маю роботу з 14:00, тому є бажання наповнити першу половину дня підробітком. Є авто, є водійське посвідчення, є бажання і є руки з правильного місця і свої інструменти для легкого ремонту чого небудь. Буду дуже вдячний якщо хтось допоможе з пошуком🙏 Слава Україні 🇺🇦
-
Boustan
-
Курка, або яйце? 😂 Дитина отримала новий закордонний паспорт, що треба робити в першу чергу: подовжувати study permit чи робити запит на нову візу? чи навпаки? або взагалі одночасно? Хтось вже робив таке? Ми у Канаді. Дякую!
-
Нажаль, так буває, якщо будеш здавати вперше, а не на підтвердження. Не знаю в чому там проблема, але таке було у знайомих. Вони їздили кудись у відділення і там все вирішували. Може таке буває і в інших випадках.