Український Монреаль
-
В мене є знайома. Насипеш їй дві тарілки?
-
Борщем дівчат не здивувати)))
-
Я сьогодні ось таку штуку добавив. Підсмажені томати вже нарізані, її можно просто з хлібом їсти, дуже гарна
-
І мені
-
Блін, а так хотілося(
-
Ну шо є бажаючи спробувати? (звісно не зараз, завтра він буде набагато краще) Хлопці, вибачайте, ця пропозиція не вам
-
Спробуй коли-небудь половину 🥕+буряку. А іншу половину напряму варити. І томатну пасту 🇬🇷 або 🇮🇹
-
Все окрім картоплі, але не сильно
-
Ти все зажарюєш? Бо я половину
-
А що найсмачніше у бощу? Звичайно зажарка (сподіваюсь україньскою це так пишеться)
-
Всім привіт! может хтось шукає сусіда? Мені потрібна кімната на довгий час. Я не маю поганих звичок, і не люблю сидіти вдома.
-
Привіт 🙋♀️ Хочеш навчитись робити круте покриття гель-лаком, вивчити техніку манікюру та педикюру, відкрити для себе спеціальність майстра манікюру ? Тоді тобі в нашу школу! Ми проводимо навчання для студентів в напрямках: •Манікюр (апаратний/комбінований/обрізний ) з покриттям гель-лаком •Педикюр (апаратний/комбінований/обрізний ) з покриттям гель-лаком •Дизайн та оформлення нігтів Ми надаємо сертифікат про завершення курсу та усі необхідні матеріали для навчання та проходження стажування. З нами ви отримаєте знання та навички, котрі допоможуть Вам реалізувати свій потенціал в спеціальності майстра манікюру. За деталями звертайтесь у приватні повідомлення, в наш інстаграм (@studio.baroque) або за телефоном 438 494 9760
-
В кого прапор на ch. Cote des Neiges?
-
Самостріл не дозволяється😂
-
Навіть інших адмінів не можу
-
До речі, ні
-
Я подумаю
-
Ти ж адмін. Сам себе можешь забанити за таки вимови 😂