Український Монреаль
-
доброго дня. Ми робити біля метро Cote Vertu
-
Всім привіт! Підкажіть, а є в нас нон-профіт організації, які можуть проконсультувати з приводу відкриття бізнесу на федеральному та провінційному рівні і пояснити які підводні камені з податками та інші нюанси?
-
Шановні українці Квебеку, Всі ми знаємо про важливість французької мови в нашій провінції. Вивчення французької не повинно стати вам на заваді перед досягненням ваших цілей. Саме тому пропонуємо вам допомогу у вигляді флеш карток для вивчення французької лексики. В наборі підібрано 147 слів та типових фраз по темам медицина та людина (частини тіла). Усі картки мають асоціативні картинки, французький та український переклад. Слова додатково написані транскрипцією для правильної вимови. Встигніть оформити предзамовлення з додатковою знижкою. Ціна предзамовлення 55$. Орієнтовні строки доставки 3-4 тижня. По питанням замовлення пишіть: @omikamikitsu
-
260 cad за дорослого. Результати прийшли десь через тиждень у кабінет. Так, обовязково.
-
Привіт! Потрібні моделі на манікюр та педикюр на завтра! Оплата тільки за матеріали: Манікюр 12$ Педикюр 16$ Запис за телефоном: 438 494 9760
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка,може хтось знає чи можно вилетіти і головне повернутись по візі CUET? Типу чи буде дійсний ворк перміт коли я повернусь? Бо ворк перміт каже,що not authorise re entry
-
Тобто можно спокійно вилетіти закордон і повернутись і ворк перміт буде дійсний?
-
В мене віза у паспорті стоїть multiple Я так розумію,що можно і вилітати і вилітати декілька разів?