Український Монреаль
-
Мабуть крелит скору нема ще чи не підтягнувся
-
Спробуйте через місяць два ще раз
-
До них варто придивитися: Овен — Близнюки Рак — Лев Лев — Телець Діва — Козеріг Терези — Стрілець Стрілець — Рак Козеріг — Водолій Водолій — Терези
-
Доброго дня! Шукаю кімнату від 01.12. Бюджет 650cad Будь ласка, якщо хтось знає поділіться каналами телеграм на тему пошука житла Гарного дня ☀️
-
Вітаю, після зняття обмежень з work permit потрібно змінити RAMQ і SIN?
-
Доброго дня усім ! Поділіться інфою . Скільки разів на місяць приходять листи з чеками за французьон ?
-
Це оплата за навчання , що тижня , чи що місяця ?
-
Вже все?
-
На зупинках і стовпах часто бачу оголошення про здачу кімнат
-
Та ні, я просто не той документ загрузила, все пускає далі
-
Ще не впевнена, вибило , то я відволіклась, а взагалі далі пропустило .. пізніше ще спробую. Але воно пише що на регулярний платіж треба дебітова картка, з кредитки тільки такси. То як же воно буде впливати на кредит скор, може все таки не має сенсу з цим бавитись?
-
Це логи аудіо.
-
Дуже дякую за відповідь на мої питання !
-
це вірус?
-
Можете будь ласочка скинути локацію де будуть вечорниці
-
Всім привіт, хто може завантажити Temu та ввести мій код?) Срочно треба
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
URBANISTA BAR (514) 974-8800 maps.app.goo.gl/tbRKXV2seGUe5F9b9?g_st=ic
-
Друзі, хто хоче піти на концерт групи Jungle ? 23.09.2023 Хто полюбляє таку музику - буду радий знайомству. Тільки приїхав до Монреаля, а тут таке !🙂 Дуже крутий гурт!! www.eventticketscenter.com/jungle-laval-09-23-2023/5637692/t
-
Хтось знає якісь клуби чи місця де можна познайомитись з українцями в Монреалі? Бо мене вже задовбала англійська та французьська, хочу спілкуватись на нормальній мові та знайти друзів
29 Jan 2023, 07:13
144222/239236
less than a minute ago