Український Монреаль
-
Ми Отримали сериифікат відбору Квебеку. Наступний етап це подача на PR
-
Хто знає чи на річковий шатл(човник) між бушервілем та старим портом працює тікет з зони А-В? Ну типу під'їхали на автобусі і продовжили маршрут річкою гратуі...
-
По якій програмі подавалися?
-
Зрозумів, дуже дякую за інформацію!
-
Rswp?
-
Перший переказ без коміссії ...далі від 3 до 6 канадських
-
Skilled worker
-
Так
-
Дякую...а що це -Бріта? Розкажіть будьласка.
-
Я вживаю все це але змін немає поки що.
-
Дякую за відповідь. Скільки чекали запрошення до подачі документів?
-
Франсе на рівень 7 вимагали ж?
-
За тиждень буду летіти в Краків через Цюрих та Варшаву. Можу взяти невеликі передачки
-
А це що за програма? Ви хто по професії ? після скількох років роботи подавались ?
-
Привіт! У звʼязку з переїздом продаємо свою микрохвильовку TOSHIBA ML-EM31P(SS)/CA. Користувалися більше року, нарікань нема. Купували десь півтори року назад на амазоні за 185$, с податком та доставкою було 200. Віддаємо за 120. Самовивіз з району Griffintown. Можемо доставити по Монреалю за додаткову плату.
-
Передаю оренду кімнати з 23 вересня або 1 жовтня на Montreal Nord 5066, boul Gouin EST У. В квартирі є усі побутові прилади ( плита , холодильник , пральна машина , сушарка ) , можна без кредитної історії та довідки з роботи . Ціна 400$ .
-
Привіт, може хтось знає україномовного стоматолога?
-
який досвід? пиши особисто
-
Якщо в мене закінчились тимчасові (2роки) українські права, а на екзамен записана через 2 місяці, я не можу їздити на тих, які expired?)
-
А це вже яке нове шахрайство?
29 Jan 2023, 07:13
144311/236726
25 minutes ago