Український Монреаль
-
Canadian goose, north face
-
Ми в Urban Depot брали На минулу зиму топчик було
-
Доброго вечора, хто вже купив на зиму куртки, чи хто бачив де гарний вибір? Бо кажуть, що куртки, що ми привезли з Європи не підійдуть на канадську зиму. Де гарний вибір і яка ціна? До чого готуватися?
-
У нас люди 8 рівень повторюють і платять А це 1рік 6 місяців
-
Привіт всім є хтось хто розуміється в електро велосипедах ???
-
Вони рахують години, вони оплачують близько 2000 годин, якщо ви ходите кожен день по 8 годин - то це 250 днів, може в когось і виходить 10 місяців. Далі можете вчитись, але вони не будуть оплачувати.
-
там колись приймали українців. Напишіть в особисті
-
У вас є точна адреса ?
-
Не знаю .. можливо
-
Можливо малось на увазі La Villa Saint-Martin?
-
Завтра відпишу
-
О дякую, відпиши пліз
-
Привіт , підкажіть будь ласка, друг сьогодні приїхав в Монреаль і йому сказали їхати в Отель якось наз. «Віла» він приїхав по адресу але тут нічого немає . Може хтось знає
-
Хз, завтра спитаю в секретаріаті, бо самому цікаво
-
А є хто ходить на фул тайм франсе рік або більше? Бо десь почув що стипендію платять лише перші 10 місяців, це правда? Чи щось неправильно почув?)
-
Звісно
-
Можна скрін в приватні повідомлення?
-
На сайті почав робити але воно питає чи я навчався в Квебеці, але я тільки хочу, що робити в цьому випадку?
-
Також є відкриті вакансії в компанії де я працюю, знання англійської та французької на розмовному рівні ( обовʼязкова умова ) Кому цікаво, пишіть в пп • Front end administrator (part of the admin team) • Inbound Leasing Agent (part the call center team) • Landscape Crew Member • Concierge – Brossard (similar to a Front Desk/Guest Relations coordinator)
-
Привіт 🙋♂️ їду в середу до Оттави, маю 2 вільних місця. Звертайтеся, довезу з комфортом 😊
29 Jan 2023, 07:13
144857/239835
8 minutes ago