Український Монреаль
-
Чим більше привезете з собою $$, тим довше зможете шукати роботу до вподоби, а не йти туди де є місце.
-
Ми теж сидiли у нiметчинi, в нас багато людей працевлаштувались з оточення
-
не факт що вам тут сподобається більше
-
Нажаль ,я зараз у Німеччині . Тому знаю як і що тут . Рахую дні до від’їзду до Канади
-
Так ходять собі на курси цілий рік по 3,5 години у день
-
Моє бачення таке) - нема мови то нема різниці що вчити. АНгл чи франц з нуля. - Є мова - то краще ві тієї мови плясати. Якщо є родичі чи друзі - то до них. Боїтесь що не встигните мову вивчити - велком ту манітоба. Дві мови - карт бланш у французську провінцію)
-
Вже не так, бiженцi у германiï вже забовйязанi ставати у джоб центр, ïм або знайдуть працю, або навчать мовi щоб всунути на працю
-
Так ось тепер кажуть ,як погано у Канаді ,ті хто їхав за халявою Халява тільки в сраній Німеччині
-
Канада завжди була DIY для імігрантів ("зроби сам" = Do-It-Yourself)
-
У Німеччині біженці живуть відмінно ,житло безкоштовно Гроші платять В Канаді такого немає
-
Про США я знаю, там спонсор це вимога Просто Канада це не ставила як вимогу, але на словах програма описувалась саме так
-
Так тут так само як у европi, бiльш квалiфiцированнi живуть лiпше.
-
Ні, це саме про Канаду
-
то для сша )
-
Просто не ставили вимогу мати спонсора, як в США
-
Взагалі я пам’ятаю, що на початку запуску програми куает було сказано, що це програма для тих, хто має друзів чи родичів у Канаді, які допоможуть встати на ноги
-
але вцілому тенденція така що навіть люди молодші за мене, коли приходили на співбесіду з англ мовою важко було
-
Винятки є ,хто не хотів вчити .
-
я не спорю що є вийнятки
-
єдине що може монріаль не найкраще місто для франц
29 Jan 2023, 07:13
14495/236626
about an hour ago