Український Монреаль
-
З приводу роботи - все залежить від сфери. Ну і від везіння:) Якщо це розробка, то в цілому проблем не має бути. Якщо сфера обслуговування, вже набагато складніше - якщо це customer-facing позиція , я б сказала, що майже неможливо без франц. Ну і так, Гатіно, не Гатінеа;)
-
Доброго вечора, зараз живу в Онтаіро, розглядаю можливість переїжджати до Квебеку. Розглядаю міста Монреаль, Квебек, Шербук та Гатінеo Був би дуже вдячний якби хтось дав мені уяву по можливості знайти роботу у цих місцях з хорошим знанням англійської, та 0 знанням французької. Також дуже цікавить ціна оренди кімнати, та 1-кімнатної квартири у Монреалі. Дуже дякую!
-
Терміново шукаю житло/кімнату або людей які шукають сусіда. Пишіть в особисті 🫶
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка: Тесть отримує виплату від провінції, але в середині жовтня - повертається додому, як правильно вчинити з виплатами, щоб не було проблем. Дякуємо за допомогу🇺🇦
-
Так, якщо туди йти з дітьми. Також є Aviation and Space Museum.
-
Canadian Mint 🪙
-
Музей Цивілізації за рікою в Gatineau
-
а Гатино плануєте дивитись? Місто непогане, зелене і відомий Гатино парк Сама Оттава нам не дуже зайшла, трохи було скучно. Парламент навколо на реконструкції, але здалеку видно норм. Це місто музеїв, можете глянути пару але ми не ходили. Прикольно їздити на water taxi за 7$ здається, глянути місто з річки. Знайома живе біля Dowe's lake, там непогано, каяки і кафе. В цілому в Centretown є шанс щось знайти. Головне не заходити в Vanier це гірший наркопритон ніж Мтл норд
-
Якщо вам дав сімку червоний хрест то вони на себе її оформили, у мене були проблеми з переоформленням , вони відправляють один до одного, зрештою один хлопчина місцевий, що працював в чатр щось там нашаманив і домовився з сервісом і на мене переоформили. Не впевнена, що то було по процедурі. Але моя вам порада, якщо користуєтесь інтернетом - переходьте на фіз.
-
Ви шукаєте сусідів на кімнати чи перездати повністю квартиру?
-
Добрий день. Я шукаю нових орендарів. Ідеально підходить для великої родини. Моя велика родина поіхала, повернулася. Для мене однієї це дорого та й не потрібен такий простір. Lassal duplex (3 спальні + житловий сусоль dray way + гараж + внутрішній дворик + патіо). Пишіть в особистих повідомленнях. Я надішлю вам деталі та всю інформацію і фотографії.