Український Монреаль
-
Вітаю) Можливо хтось зтикався з таким і може порадити) Я вже із брекетами і потрібно робити корекції у Монреалі, це реально?) можливо хтось знає клініки або може наші ортодонти тут є)
-
Так він для України і створений був, чи ні?
-
Не згоден з твердженням «я цю владу не вибирала…» Поки що, власний досвід дає чітке розуміння… яку б владу не вибирали, всі - «вони дуже гарно наповнюють свій бюджет» Вибирав ти, чи за тебе, чи не вибирав, а звичайним людям всім доводилось потім насолоджуватися в повній мірі результатом роботи тої влади.
-
Добрий день може в групі є майстри по холодильникам ,чи може хтось знає гарного майстра Дякую 🙏
-
Добрий день хотіла запитати може хтось знає де можна знайти пральну машину чи може хтось продає бо ніяк не можу знайти чи купити за адекватну ціну, Дякую
-
1. А де він писав що захотів розісрався, захотів ні? Те що між Дудою і Зеленським зараз натягнуті відносини це очевидно, навіть через зустріч яку відмінили в США. 2. Польща захищає свої інтереси, особливо через вибори які досить скоро і де 20% виборців аграрії) 3. Нам ЄС в тому числі Польща виділяє грошей в десятки разів більше ніж ми теоретично втратимо на тому зерні. Тому треба шукати компроміси, а не висувати вимоги. Втрачати підтримку тих, завдяки Україна взагалі ще існує - найбільша помилка, яку можн зробити керівництво України.
-
Дякую 🤗
-
я навіть не знаю з чого почати свою відповідь)) 1. вважати, як пан писав вище, що Зеленський захотів - "розісрався", захотів - ні, то є дитинство 2. Польша повела себе істерично і маніпулятивно 3. але при цьому допомагати вона взагалі нікому не повинна 4. я розумію, що 1 мільйон мігрантів більш за все бентежить "випихають чи ні" з країни перебування, але Україна окрім помирати на війні за себе і того парубка (поляка в тому числі), має ще 20 мільйонів громадян всередині країні, та має ще задачу заробляти , виживати та наповнювати свій бюджет, тому влада робить все вірно, хоч і незвично жорстко для пострадянської психології. Але і часи наразі жорсткі. Особливо з огляду на те, як Польща дала задню - це і означає що наші повели себе правильно. Я пропоную дивитись якось ширше, ніж перспективи власного піар та гаманця, та враховувати інтереси всіх громадян, якщо ми вже про цілу державу Україна говоримо. Якось так.