Український Монреаль
-
я навіть не знаю з чого почати свою відповідь)) 1. вважати, як пан писав вище, що Зеленський захотів - "розісрався", захотів - ні, то є дитинство 2. Польша повела себе істерично і маніпулятивно 3. але при цьому допомагати вона взагалі нікому не повинна 4. я розумію, що 1 мільйон мігрантів більш за все бентежить "випихають чи ні" з країни перебування, але Україна окрім помирати на війні за себе і того парубка (поляка в тому числі), має ще 20 мільйонів громадян всередині країні, та має ще задачу заробляти , виживати та наповнювати свій бюджет, тому влада робить все вірно, хоч і незвично жорстко для пострадянської психології. Але і часи наразі жорсткі. Особливо з огляду на те, як Польща дала задню - це і означає що наші повели себе правильно. Я пропоную дивитись якось ширше, ніж перспективи власного піар та гаманця, та враховувати інтереси всіх громадян, якщо ми вже про цілу державу Україна говоримо. Якось так.
-
Всім доброго ранку. Підкажіть будь ласка як знайти сімейного лікаря? Де взагалі його треба шукати? На яких сайтах чі може якась організація цім займається? Дякую за любу відповідь.
-
-
. ♥️. Летять над хатою ракети... Куди летять? Куди впадуть? Це не кіно з страшним сюжетом - Це Українці так живуть. Жили собі у власній хаті, Трудились на своїй землі, Такій прекрасній та багатій, Худобу пасли у селі. В любові діточок плекали, Садили квіти під вікном, Весну піснями закликали, Гостей збирали за столом. Та гість непроханий приперся, Нахабно в хату нашу вліз. І заболіло раптом серце, І полилося море сліз. Сусід став ворогом. Ні, брешу, - Сусід був ворогом завжди. Відкрили очі ми нарешті... Запізно... Наробив біди... І знов летять кудись ракети, "Шахеди" смерть комусь несуть... Перша година... Знов... Четверта... Не спати - жити не дають... Світанок... Стихло... Телефони... Знов Вайбер "бамкає": "Ви як?" І молимось біля ікони, Збираєм витримку в кулак. І хлопцям дякуємо нашим, Що небо наше берегли. Коли ж заткне той нелюд пащу? Хай би напився він смоли! Бо нам потрібно далі жити, Трудитись на своїй землі, В любові діточок ростити, Худобу пасти у селі. На рідній українській мові Співатимемо ми пісень. І буде в нас обов'язково Спокійна ніч і мирний день.
-
Вони закриються, добряче пихнуть трубку миру і все буде добре. Актор і некоронований принц. А помічники все за них зроблять.
-
Рівень інтуїції знаків: 1 місце — Риби 2 місце — Скорпіон 3 місце — Рак 4 місце — Близнюки 5 місце — Водолій 6 місце — Діва 7 місце — Терези 8 місце — Телець 9 місце — Лев 10 місце — Овен 11 місце — Козеріг 12 місце — Стрілець
-
Гороскоп циганки на 22.09: ♈ Овен - якщо не знаєте, що обрати особисте життя чи карʼєру, то обирайте карʼєру, потім дізнаєтеся чому ♉ Телець - якщо є гроші, то ви екстраверт, немає грошей - інтроверт ♊ Близнюки - якщо у вас проблеми з таймінгом, то не плануйте зустрічі, а випадково зустрічайте своїх знайомих на вулиці ♋ Рак - чим довше у вас немає стосунків, тим важче вам буде пояснювати, чому ви так довго наодинці ♌ Лев - ви не любите плітки про себе, тому що там завжди применшують ваші вибрики ♍ Діва - жити треба так, щоб до вас додому приходили з обшуками та знаходили афірмації ♎ Терези - гнучкий графік - це коли є 5 хвилин на роботу і 8 годин на пошук іншої ♏ Скорпіон - якщо у вас проблеми зі сном - не спіть. і будете встигати ще більше ♐ Стрілець - де б ви не опинилися краще за все опинитися вдома ♑ Козеріжка - якщо кожні пʼять хвилин запитувати «ну шо там?», то робота швидше не зробиться ♒ Водолій - вибачте, але за вашим запитом не знайдено вакансії, де треба лежати мовчки і отримувати за це гроші ♓ Риби - якщо треба комусь щось пояснювати, то не треба пояснювати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 22 вересня. ✨ Твоя пам'ять сьогодні тебе підведе. ♉️ Телець 22 вересня. ✨ Твоя голова забита не тим, чим потрібно. ♊️ Близнюки 22 вересня. ✨ У-у-у, я божеволію-ю-ю-ю. ♋️ Рак 22 вересня. ✨ Не здумай сьогодні відмовляти, погоджуйся на будь-які авантюри. ♌️ Лев 22 вересня. ✨ Не щастить у навчанні, пощастить у коханні. ♍️ Діва 22 вересня. ✨ Переглянь свою тактику суперечки. ♎️ Терези 22 вересня. ✨ Тобі дуже пощастить, але тільки сьогодні. ♏️ Скорпіон 22 вересня. ✨ Краще не просіть мене, я все одно забуду. ♐️ Стрілець 22 вересня. ✨ МОЖЕШ ЧЕКАТИ ВСЕ, ЩО ЗАВГОДНО. ПЛАНУЄТЬСЯ ШАЛЕНИЙ ДЕНЬ. ♑️ Козеріг 22 вересня. ✨ Він тобі точно подзвонить. ♒️ Водолій 22 вересня. ✨ День підійде для вирішення важливих питань. ♓️ Риби 22 вересня. ✨ Життя одне, будь рішучішим, інакше ніяк. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
🇨🇦 Президент Зеленський сьогодні відвідує Канаду. В Оттаві він зустрінеться із прем’єр-міністром Трюдо. Разом вони вирушать у Торонто, де поговорять із бізнесменами про інвестиції в Україну, а також зустрінуться з українською громадою у Канаді. www.pm.gc.ca/en/news/news-releases/2023/09/21/president-ukraine-volodymyr-zelenskyy-canada
-
Добрий ранок усім. Можливо хтось планує найближчим часом їхати в Україну і може взяти з собою дрон мавік 2 міні треба передати для війскових?
-
-
Один з найпопулярніших в Канаді www.redtag.ca