Український Монреаль
-
Всім доброго дня) Чи хтось продає гелі для нарощування нігтів на розлив?
-
Мені вони дзвонили, щоб я дав данні по новій ліцензії водія.
-
Є хто в Броссарді або поряд, Лонгє... і тп, хто вчить їздити, завтра екзамен, хочу щоб мене потребували разок.
-
Навіщо одразу страхова? Поліція може просто перевірити документи (не знаю чи є таке в Канаді). Про ДТП мова не йде.
-
Овен, Діва, Телець, Лев, Водолій, Терези, Риби Твій Гороскоп
-
Дд Хтось можливо знає де можна подивитися тури по Канаді, що пропонують і які ціни?
-
на сайті начебто є інформація. Ось теж думаю, якщо більше року в Квебеці,чи можна ще до 30 листопада на українському посвідченні? Де це можна перевірити додатково? Спитати у поліцейського 😁
-
Ви будете страховій говорити, коли приїхали і вони Вам нагадають 100% про водійське канадське :) через 90 діб
-
Так і є, 9 міс
-
А з собаками тут здається засада, їх не можна з повідку спускати
-
Треба перевірити. Дякую. Знаю, що поліція не часто зупиняє, проте хотів перепитати, щоб знати напевно. Я розумію, що це не проблема - перевірити коли людина приїхала до країни... тут більше питання заморочки - вдаються вони до такого чи ні 😕
-
Чудова новина, треба перевірити
-
Там на сайті SAAQ, якщо я вірно зрозуміла, для тих хто вʼїхав з першого січня по 28 серпня цього року , термін заміни прав подовжили до 9-ти місяців. А взагалі тут поліція нечасто зупиняє
-
Доброго дня. Таке питання - когось зупиняла місцева поліція, поки ви ще їздили з українським свідоцтвом? Чи перевіряють вони якось дату приїзду до Канади? (маю на увазі 6-ти місячний термін). Мій строк вже вийшов, очікую на практичний екзамен... а їздити потрібно. Дякую.
-
Так
-
Ти маркетолог?
-
Тебе?
-
Добрий день. Кого цікавить просування сайтів, соціальних мереж?
-
добрый день. я отрымав візу знаходячись тут. а щоб мені отримати WP, в аэропорту сказали, що мені треба їзати на кордон і там відмітитись. у місті, ніякі відомства не можуть це зробити. божевілля
-
Доброго дня, відгукніться будь ласка, хто прилетів нещодавно з дитиною вклеєною у паспорт матері. Напишіть мені у приватні. Дякую
29 Jan 2023, 07:13
145281/236514
28 minutes ago