Український Монреаль
-
Або англ+дуже затребувана робота, типу щось в іт
-
Я не писала скільки ми грошей мали з собою)
-
і ще бажано професійний досвід
-
Для нормальної роботи треба гарна мова, або дві.
-
В Канаду потрібно їхати з запасом грошей , а не з 1000€ Треба мати хоча б 5000€ на людину
-
якщо людина трохи розуміє англ мову чи французську - то вона наврядчи знайде нормальну роботу
-
Ні , якщо людина хоч трохи розуміє англійську , але в французькій повний нуль їй 100% буде легче знайти нормальну роботу в англомовній провінції
-
Просто є ті, хто їде до друзів, і якщо друзі не допомагають, хоча обіцяли, то це питання до них. А якщо якась організація обіцяла брати на себе щось, то я б з самого початку їм не довіряла
-
це можна до всієї канади сказати
-
Це вже не важливо)
-
А хто вам обіцяв допомогти?
-
Ми приїхали в Монреаль бо нам обіцяли зі всім допомогти і що тут все дуже легко , але виявилося все зовсім не так , хотіли облегчити собі життя , а у висновку тільки гірше зробили , тож моя вам порада , краще поїхати у англомовну провінцію . А якщо все ж таки вирішите їхати сюди то краще шукайте роботу одразу ж по приїзду і будьте готові до того шо вона буде по перше скоріше за все максимально низькооплачувальна, а по друге буде знаходитись за містом.
-
+1 C$16-C$20, maybe C$25 if lucky
-
Без знання французької вам буде дуже важко знайти нормальну роботу
-
та от того і не роблю , не хочу щоб через мене вся сім’я мала проблеми
-
Тримайся, бо депортують ще)
-
так тут просто є один метод це пиздити але я не хочу це почнати першим бо тут ці отброси захищені, у ванкувері там взагалі треш з цим
-
Іноді теж хочеться їм пояснити що курити траву на зупинці це не ок , але їм пох на оточуючих
-
і це дерьмо ще легально продається тут
-
це взагалі окрема тема
29 Jan 2023, 07:13
14530/236406
about 2 hours ago