Український Монреаль
-
Привіт.хто прилетів недавно, скажіть будь ласка, як ви оформлювали собі ramq?
-
Всім привіт! Завтра (22 вересня, п'ятниця) коло 8-9 ранку планую поїхати до Консульства України в Оттаві. Та у зворотньому напрямку десь під вечір (там як всі домовимось). Можу взяти двох чи трьох (якщо всі знайомі) людей. Вартість 30$ в одному напрямку. Якщо комусь потрібно, пишить в ПП, будемо домовлятися 😄
-
Так
-
Написала в приват
-
Старий
-
Добрий день!Хто може порадити католицьку школу в Монреалі і чи Ви задоволені нею,якщо відвідуєте?Дякую
-
Куплю euro 💶 по взаємовигідному курсу!
-
♈️ Овен 21 вересня. ✨ Сьогодні ти відчуєш себе супергероєм. ♉️ Телець 21 вересня. ✨ Припини спілкування, якщо відчуваєш дискомфорт. ♊️ Близнюки 21 вересня. ✨ Візьми собі трохи вина і заспокойся. ♋️ Рак 21 вересня. ✨ Ти став таким байдужим, чому? ♌️ Лев 21 вересня. ✨ ТАК, Я НЕ ДЛЯ ВСІХ. ВИБАЧТЕ. ♍️ Діва 21 вересня. ✨ Тебе скоро пристрелять. За твій «ідеальний» характер. ♎️ Терези 21 вересня. ✨ Є два стани: тойво і цейво. Все інше — по ситуації. ♏️ Скорпіон 21 вересня. ✨ Ууу, хтось закохався))) ♐️ Стрілець 21 вересня. ✨ Стан: загублений в своїх думках. ♑️ Козеріг 21 вересня. ✨ Цілуй всіх, хто рухається. ♒️ Водолій 21 вересня. ✨ Може тобі відключити почуття? Занадто багато страждаєш. ♓️ Риби 21 вересня. ✨ Ігнорити мене — небезпечно для життя. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Він народився заради зустрічі з тобою: Овен — Близнюки Телець — Діва Близнюки — Телець Рак — Рак Лев — Скорпіон Діва — Водолій Терези — Лев Скорпіон — Стрілець Стрілець — Козеріг Козеріг — Овен Водолій — Риби Риби — Терези
-
Доброго дня. Аеропорт не допомагає з житлом. Проте є український кіоск з працівниками CSAI на виході в зал очікування. Вони допоможуть надати житло до 3-х днів. Пишіть в особисті дам гід по першим крокам у Квебеку 🌻🌻
-
Новий
-
Це ти робив новий кабінет у SAAQclick чи у старий намагався зайти? Бо на вихідних стикнувся з такою ж проблемою і останнє вікно було з повідомленням про очікування 15 днів на секрет.
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка чи є тут майстер ,який може зробити на дому?
-
Доброго дня. Ми молода сім'я з 3-мя дітьми. Приліттаємо в Монреаль 10.10.23. Чи е зараз в аэропорту допомога с житлом? Хто може допомогти з документами за невелику плату.
-
Так все вірно. Чомусь у мене ці листи відправляло в кошик. Спам перевірив, а ось кошик тільки зараз і все вийшло. Дякую.
-
Слухайте, ну це моя мрія, мати собаку. Я завтра спитаю у лендлорда, чи можемо на тиждень взяти. В нас є діти, але це буде дуже кайфовий досвід для нас😍😍😍😍
-
Красень, я б взяв, але в квартирі заборонено тримати тварин☹️
-
Доброго вечора, як вигідно переслати гроші, долари з України до Канади?
-
Скрізь приймають американські долари
-
Але в нього є
29 Jan 2023, 07:13
145317/238836
43 minutes ago