Український Монреаль
-
Та ні, я байдуж до нього
-
Привіт всім! Знизив ціну до 1200 Треба продати його якнайшвидше Можливо комусь із знайомих потрібен…
-
🤣🤣 так, я думаю, я не дивилась, там багато людей. Чай пив? Там такий милий чайний будинок, різні аромати
-
Я бачив, навіть під'їхав, але ти з подружками про щось розмовляла що навіть подивившись на мене не впізнала😁
-
👀 я теж тут
-
Доброго дня! Шукаю кімнату в Монреаль від 01.10.
-
Доброго вечора,скажіть будь ласка, хто знає косметолога українського?Наперед вдячна
-
Знаки, які завжди на одній хвилі: Телець — Діва Близнюки — Терези Рак — Близнюки Терези — Скорпіон Стрілець — Овен Козеріг — Стрілець Водолій — Рак
-
Доброго вечора , допоможіть знайти житло , Монреаль , з 1.10.23 нема де жити ! , бюджет до 1тис кан дол , бажано студія , дякую!
-
Та я теж везла багато,в тут, бачите,саме в Монреалі перевірили і виклали
-
Доброго вечора! Підскажіть будьласка, у нас така ситуація що відправили договір на квартиру онлайн и просять підписати і оплатити,потім сканіровать і відправити обратно їм на подпис. Може укогось була така ситуація і це в Канаді нормально)) ???
-
Я везла багато ліків і у валізі, і в ручній - все добре, нічого не викинули)
-
Хто сьоголні на зустрічі в парку Жарі, киньте локацію. Сів телефон з групою зустрічі
-
Але до нього не можна підходити штраф 100$, купатись теж заборонено
-
maps.app.goo.gl/HepoLAJEx8e7PS1K8
-
ОООО, а можна адресу?
-
Привіт всім. Чи може хтось підказати перевіреного майстра пральних машин? просто під час прання клацнуло і воно зупинилося. більше не запускається.
-
Якись кар'єр, глибина одразу метрів 10
-
Серце справжньго майстра на усі руки
-
Apple DIX30 maps.app.goo.gl/CnXmhqYvQ7YCSbTc8?g_st=ic
29 Jan 2023, 07:13
145470/239812
about an hour ago