Український Монреаль
-
До речі, лендлорд просить йому виписати чеки вперед на весь термін дії договору. Тільки я не зрозумів яким числом треба виписувати. Останнім числом місяця перед тим за який платиш, чи першим числом місяця за який платиш? Не думаю що це дуже суттєво, але як прийнято?
-
Ми так зараз платимо. Зробили чекову книжку і виписали лендлорду 11 чеків, датою перше число кожного місяця. І тільки бути пильним щоб на перше число кожного місяця на чекінг акаунті була та місячна сума.
-
Доброго вечора! Можете будь ласка допомогти з одним питанням. Я тільки що отримав ворк персів, але самої бумажки в мене ще немає, тільки підтвердження на IRCC. Зараз хочу податися на TRV, і там потрібно завантажити документ ворк перміту. Чи можна вже зараз завантажити просто підтвердження де написана номер ворк перміту, його строк дії ітд? Дякую за відповідь
-
Вітання. На якому сайті краще купувати авіаквитки для перельотів по Канаді? Kiwi знаю, але вони дають одну ціну, а на моменті фактично оплати відразу "sorry " квитки десь на 30% дорожче... Можливо є надійні ресурси. Буду вдячна за підказку🤗