Український Монреаль
-
Доброго вечора)В пошуках роботи неважливо куди (можу прибирати, на кухню, на якесь виробництво) головне щоб офіційно та фул тайм, англійська розмовна є, французька 0. Якщо хтось знає якісь вакансії або котакти надішліть будь ласка. Буду дуже вдячна 🙏🏽 p.s. Також я в пошуках квартири-студії до 1200$CAD , якщо хтось перездає або знає якийсь гарний варіант, буду дуже вдячна якщо відкликнетесь)
-
Добрий вечір, шукаю друзів(дівчат) якщо хтось вільний у цю неділю і не проти десь погуляти, пишіть в особисті😊
-
Доброго вечора всім. Кому потрібна стоматологічна допомога, консультація чи лікування можете звертатися до мене. Я сама лікар стоматолог, але зараз працюю як асистент, поки підтверджу свій диплом. якщо треба я допомагаю з перекладом абсолютно безкоштовно. І у разі чого можу домовитися щоб наприклад не рахували до оплати лишній раз знімок, чи навіть знижку зробити.
-
Якщо ви про провінційну допомогу то йти в сервіс квебек
-
Всім доброго вечора! Знайомій потрібна допомога після переїзду у великий будинок з розпакування коробок з речами. Тричі на тиждень (в будні) до кінця року. Плата від 18 до 25 доларів за годину ( з її слів - в залежності від якості роботи). Бажано розуміння англійської ну і порядність!!! Беаконсфілд. Якщо цікавить, в особисті скину контакти. Всім добра! Перевага надається жінкам ( в сім'ї немає чоловіка, а діти в школі) !!!!
-
Ми поки не сидимо, бо чоловіку ще не дали візу. Сподіваюся тільки, що дитина не стане випадково громадянином США, народившись в їхньому небі у літаку)) Ото читаю ті десятки ПРних програм, як виконувати їхні вимоги, як взагалі жити та вижити в Канаді, та роблю поки що план дій: А, В, С... 😵💫 І французька, щоб розслабитися, бо від вивчення тих програм вже голова болить))
-
Ну от ми сидимо і мені стаж збираємо😂
-
Так, на Альберту в цьому плані жаліються, хоча щось таки можна спробувати знайти, якщо з ПР в Квебеку буде глухо(( Головне мати стаж 24/30 місяців будь-де та джоб оффер на рік.
-
Після куаєту
-
В з пермітом він лімітований. Можна потім перети на закритий. А от продовжити відкритий ой як не факт
-
Та прикол в тому що це часу багато.