Український Монреаль
-
О не знав про паспорт.
-
Та, мабуть, вже мають. А ми дивимося, де робота для чоловіка є за спеціальністю, загалом це Квебек та Онтаріо 🤷🏻♀ До того ж, чоловік не українець, а та ж Манітоба наголошує, що пільгові умови ПР не по CUAET, а по паспорту. Я вагітна, тож з мене у найближчі півроку-рік користі для ПР небагато, хіба що французьку вже трохи знаю))
-
Спочатку пр потім дивитись сюди😂
-
🤣 збираються у Монреаль, шукали квартиру, де приймуть з котиком, якщо знаєте такі, усі будемо вдячні за інформацію 😇😺
-
Ого.. а що Ви робите в групі Монреаль 🫣з вініпегу., вас тут Багато? 😀 я просто хотіла запитати де ви робили страхування коту, бо маю собаню
-
Це дуже розумний хід, але на нього теж треба мати гроші 😼 В нас усі хроніки з вулиці (11 котів та 2 собаки), тому ми зі страховкою теж трохи "попали", щоправда, не в Монреалі ще (і теж маємо головний біль, як везти та утримувати, бо тварин більше ніж нас).
-
Ви же хотіли дешеві. Там сіно крутять )))
-
Кицька по трохи одужує, дякую! Що до старих захворювань, я після страхування пішов до ветлікаря і зробив повний чекап, відправив до страхової, і потім коли зробили перший клейм я відправив їм повторно цей чекап і летер оф експланейшен що киця була здорова ось вам вже канадські паперчики, і жодних питань не виникло.
-
Сподіваюся, у вашого котика вже все добре 🙏 Стосовно страхування це теж тільки секонд опіньон 🤷🏻♀ Я дивилася саме відео від монреальців, що їхня страховка була не дуже, тому від неї відмовилися. Ще залежить, чи то нові проблеми зі здоров'ям, чи якась хронь (її, зазвичай, не покривають). В будь-якому разі треба дуже уважно читати договір, де мають бути зазначені такі нюанси.
-
montreal.ca/en/how-to/get-cat-license
-
Не сказав би, робили огляд у ветлікаря+X-рей+кров на аналіз+секонд опіньон, бо аналізи буди не дуже добрими. На касі 1075кад видали, я дуже очманів якщо чесно. Другий осмотр вже був без секонд опіньон, все інше так саме, заплатили 750кад. Страхова покрила 80 відсотків від першого та 80 відсотків від другого чеків. За страховку платимо 29кад на місяць, так що не знаю що там можно навідкладати 🤷🏻♂️ Місто Вінніпег, Страхова fetch.
-
Треба додати до звичайних витрат обов'язкову реєстрацію тварин щорічно та те, що деякі лендлорди за кота додають + $50-100 щомісячно до вартості оренди 😿 Страхувати здоров'я котика не обов'язково, бо та страховка не все покриває. Дехто радить замість платити страховій відкладати ту саму суму щомісяця на окремий рахунок про всяк випадок 😺
-
Kahnawake
-
Підскажіть будь ласка де в Монреалі можна придбати дешеві цигарки
-
Хто? 😂