Український Монреаль
-
Рік, потім мають попросити оновити дані (і можливо заплатити ще раз), але ми до того ще не дійшли Тут попросять виписки з банків членів родини, тому дивіться як Вам краще буде, чи розраховувати на кількість і указувати всіх членів, чи оформити лише на самого бідного😅 В них є 2-3 рівні кому скільки дають, але здається різниця не така велика
-
Гороскоп циганки на 29.09: ♈ Овен - є два питання: чому ви все робите в останній момент і чому саме в пʼятницю? ♉ Телець - легше більше заробляти, чим вигадувати як зекономити ♊ Близнюки - не треба вас запрошувати на побачення, ви не будете готові слухати чужі історії, а свої набридло розповідати ♋ Рак - вам важко погодитися з чужою думкою, тому ви і не погоджуєтесь, а просто робите вигляд, що людини не існує ♌ Лев - якщо хтось планує щось без вас, то це не плани, а змова ♍ Діва - якщо вирішите почати все спочатку, то ідіть одразу в IT ♎ Терези - у вас вже закінчилися виправдання для вашого марнотратства, тому ви просто прийняли цей факт і живете далі ♏ Скорпіон - ваша творча натура до добра не доведе, хоч ви туди і не збиралися ♐ Стрілець - щойно крапля алкоголю потрапляє у ваш організм і ви відразу стаєте психологом ♑ Козеріжка - ви так багато від себе вимагаєте, наче ви остання пʼятниця вересня ♒ Водолій - ваше ідеальне побачення: ви, вино і ще раз вино (друга людина за бажанням) ♓ Риби - ви згодні на все, але вже з понеділка п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 29 вересня. ✨ Ти стоїш на місці, а потрібно йти вперед. ♉️ Телець 29 вересня. ✨ Твоє щастя у тебе прямо під носом. ♊️ Близнюки 29 вересня. ✨ Твоя голова забита лайном. ♋️ Рак 29 вересня. ✨ ЛЮБОВ. ЛЮБОВ. ЛЮБОВ. ♌️ Лев 29 вересня. ✨ Дзвони хоч посеред ночі. Тебе чекають. ♍️ Діва 29 вересня. ✨ Такий шикарний. Але такий самотній. ♎️ Терези 29 вересня. ✨ Не глуши в собі божевільні ідеї. ВТІЛЮЙ ЇХ! ♏️ Скорпіон 29 вересня. ✨ ЕМОЦІЙНЕ ВИГОРАННЯ. ♐️ Стрілець 29 вересня. ✨ Обережно. Все повертається бумерангом. ♑️ Козеріг 29 вересня. ✨ Хочу багато грошей, а не стосунки. ♒️ Водолій 29 вересня. ✨ Ох, ти сьогодні найщасливіший. ♓️ Риби 29 вересня. ✨ Досить руйнувати себе зсередини. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Привіт🤗 Якщо шукаєте РЕПЕТИТОРА англійської для себе або дитини, будемо раді допомогти. Ми школа розмовної англійської StarTalk і наші викладачі допомагають українцям вільно заговорити англійською Розмовляючи англійською, 💠 легше знайти високооплачувану роботу 👩💻 💠 простіше спілкуватися з канадцями 🇨🇦 💠 спілкуватися в соціальних службах, в лікарнях, школах, під час оренди квартири🗣️ Пишіть в особисті @startalk_english_school
-
Добрий раночок! Хто йде на Антитіла 5 жовтня? Де купували квитки?
-
То я буду першим привітати! Здоров'я міцного і щастя сімейного тобі бажаю! І ти цейво, бачиш що без тебе починається! 🇧🇫🔫
-
♈️ Овен 30 вересня. ✨ Все закінчиться добре, заспокійся. ♉️ Телець 30 вересня. ✨ Сьогодні удача буде на твоєму боці. ♊️ Близнюки 30 вересня. ✨ Забудь про всі свої недоліки, сьогодні ти просто шикарний. ♋️ Рак 30 вересня. ✨ Можеш не користуватися людьми? ♌️ Лев 30 вересня. ✨ Дай людям відпочити від тебе, вистачить нав'язуватися. ♍️ Діва 30 вересня. ✨ ТОБІ ЦЕ ТОЧНО СПОДОБАЄТЬСЯ. ♎️ Терези 30 вересня. ✨ Твої нерви не вивозять, відпочинь. ♏️ Скорпіон 30 вересня. ✨ ДУЖЕ ВІДМІННИЙ ДЕНЬ. ♐️ Стрілець 30 вересня. ✨ Ти все можеш, якщо перестанеш лінуватися. ♑️ Козеріг 30 вересня. ✨ Просто дайте мені трохи любові. ♒️ Водолій 30 вересня. ✨ У ТЕБЕ ХТОСЬ ТАЄМНО ЗАКОХАНИЙ. ♓️ Риби 30 вересня. ✨ Поводишся, як істеричка, їй богу. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Ну збираємось їхати в Монреаль, тому і спілкуємось в цій групі 🙂🤷🏻♂️ Страхування робили онлайн.