Український Монреаль
-
Доброго дня!!! Треба терміново допомога з пошуком житла !!!! Сім'я з 5 чоловік,це батько та 4 дітей( без гаранта). Якщо будуть пропозиції, дуже прошу пишіть в лічку!!!! Ми повинні допомогати один одному,в цьому наша сила! Слава Україні !
-
Твій Гороскоп
-
🇺🇦 Вже в ефірі 🚀 Кредитна історія в Канаді CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎬 ПРИЄДНАТИСЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=Vqcziqy8kE4 📑 Запис залишається по цьому посиланню також
-
🇺🇦 Вже в ефірі 🚀 Кредитна історія в Канаді CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎬 ПРИЄДНАТИСЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=Vqcziqy8kE4 📑 Запис залишається по цьому посиланню також
-
Всім привіт, хтось може сказати якщо машина електрична,зелене рамка номерів то десь є безкоштовні місця для паркування чи ні? В Монреалі є такі привілеї електро машини ?
-
Якщо коротко, то майже немає. Є місця з зарядками, там ви не платите зазвичай за паркінг, але платите за зарядку. Стояти без зарядки не можна. Також є спеціальні полоси на дорогах, де можна їхати разом з автобусами. В цілому це все з бонусів на дорогах
-
-
В нас була така ситуація: авто було розряжене, по карті подивились де ближча зарядка, на ній з 4 зарядок була зайнята одна і 3 вільні. Приїхали: стоять 1 на зарядці и 3 красеня зайняли місце але не заряджаються. Звісно ніяких номерів ми не знаємо куди дзвонити. Да, рідко, але трапляються такі випадки.
-
І зараз всі хлопці активуються
-
Привіт Можливо тут є тренера Pole dance, або хтось займається- відгукніться😊 Колись займалась, хочу відновити
-
Доброго дня! Шукаю кімнату для оренди до 600$ - можливо, хтось виїзжає та здає. Або буду рада знайти сусідку для спільної оренди квартири. Я художник за фахом, не палю (але п'ю 😄), не маю домашніх тварин. А ще непогано готую і можу пригощати сусідку 😁😁