Український Монреаль
-
Дистанційно підійде?
-
Всім привіт Допоможіть порадою Подалась на допомогу провінційну При оформленні вказала адресу друзів які живуть в сант иасент для того щоб всі листи приходили їм так як ми проживали в готелі Мені прийшов лист на ту адресу що потрібно донести деякі документи ,зокрема і договір про оренду Але так як ми вже не живемо в готелі а в друзів на тій адресі і житло ще не знайшли Що робити в такому випадку? Термін до 10 жовтня ,незнаю чи ми знайдем житло до того часу
-
Доброго дня! Потрібна допомога, хто працює або буває поруч з метро МсGill? Я сам Галіфаксу, то мені треба допомога щоб хтось хто поруч з цим метро сходив у консульство Румунії та дізнався інформацію. Бо вони не беруть слухавку і не відповідають на пошту, але працює консульство 100%
-
Вітаю, шановне Панство, допоможіть, будь ласка, інформацією. Плануємо приїхати родиною до Монреалю в листопаді ( я, чоловік, та донька 14 років), цікавить інформація що до допомоги для новоприбулих з України. Чи ще надають безкоштовне житло на 10-14 днів, якщо так то де я можу звернутися? Також потрібна нам допомога в оформленні документів ( Сін намбер, хелс кер, банк акаунт і так далі.. ) . Всім заздалегідь дякую за відповіді та інформацію, бажаю кожному гарного дня та настрою.
-
Друзі, нагадую, що сьогодні ми граємо в пінг понг, чекаю на всіх бажаючих Де: maps.app.goo.gl/YBy59XCCSVU46zLM6?g_st=ic О котрій: 18:30 - 21:00 Кожного вівторка
-
Всім доброго дня, маю два квитки (по 30 доларів) на Довбуша сьогодні. На жаль не виходить піти, хтось хоче?
-
Ага