Український Монреаль
-
Привет! Опытный маркетолог готов помочь вам: Дизайн и брендинг: Уникальные логотипы и дизайн. Таргетированная реклама: Эффективные кампании для новых клиентов. Веб-сайты и SEO: Профессиональные сайты, оптимизация для поисковых систем. Контент для соц. медиа: Привлекательные посты и сторис. Свяжитесь со мной, чтобы обсудить решения для вас.
-
Всіх .вітаю дайте будь-ласка контакти кур'єра. Забрати документи. Дуже дякую
-
Навіть український пластик не забирають.
-
Так і є.
-
Всім привіт, салон високого рівня розширює базу клієнтів та ми в пошуках майстра манікюру, педикюру. Власниця канадка. Знання мови обовʼязкове (англійська або французька). Графік роботи гнучкий. Працевлаштування офіційне, в колективі канадки та українки. Кого цікавить пишіть мені за детальною інформацію! Всім гарного дня
-
Раз на місяць за квартиру. Зп зазвичай 2 рази на місяць (По Ср або Чт)
-
600 на одного 1000 на двох 1200 2+дитина 1300 2+2 дитини приблизно Проїзний 97$
-
Жінка-українка, переїхала до Квебеку, в Україні працювала вчителем французької років 30
-
У Монреалі приблизно треба 4500 без машини для комфортного життя на родину із 4 людей. З машиною ще як мінімум 500 зверху.
-
Будь ласка
-
♈️ Овен 4 жовтня. ✨ Зроби вигляд, що всіх любиш і цінуєш. ♉️ Телець 4 жовтня. ✨ Порція обнімашок близько, потерпи. ♊️ Близнюки 4 жовтня. ✨ НЕ ЛІЗЬТЕ ДО МЕНЕ, БУДЬ ЛАСКА. ♋️ Рак 4 жовтня. ✨ Людям не вистачає твого позитиву, куди він подівся? ♌️ Лев 4 жовтня. ✨ Для чого напрягатися, якщо можна не напрягатися? ♍️ Діва 4 жовтня. ✨ Твої переживання не допоможуть, стався до всього простіше. ♎️ Терези 4 жовтня. ✨ Сьогодні твій день, але це не точно. ♏️ Скорпіон 4 жовтня. ✨ Любов проходить, ти, здається, програв. ♐️ Стрілець 4 жовтня. ✨ Де та людина, яка мені допоможе? ♑️ Козеріг 4 жовтня. ✨ Вибач, але ти дуже багато хочеш. ♒️ Водолій 4 жовтня. ✨ Таких як ти не знайдеш. Цінуйте, любіть, обожнюйте. ♓️ Риби 4 жовтня. ✨ Приділи час собі любимому, забудь про всіх. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦