Український Монреаль
-
Коли хтось починає згадувати дискримінацію, будьте готові до того, що дискримінувати будуть проти Вас. Тут іще треба дивитись хто саме зробив це зауваження (була у мене одна американська колега, якій усюди ввижався расизм, і періодично вона плювалася у мій бік через те що я біла... потім виявилося, що вона просто заздрила, бо я можу їсти усе що хочу і не товстішати, а вона ніяк не могла схуднути і її бісила моя присутність у цьому світі, але розповіла тільки після пляшки вина😂). То вони знайшли до чого причепитися. Тут усі розмовляють кількома мовами. Звичайно якщо Ви просто балакаєте із колегою 10 -15 хвилин про життя, то нікого це не дискримінує. Якщо Ви разом із колегою працюєте над чимось разом, і обговорюєте усе українською не перекладаючи і так увесь день, інші можуть почати почуватись дискомфортно, бо люди є люди, і можуть собі думати різні речі. У мене майже усі у моїй французькій групі - іспаномовні. Я помітила, що франкофони часто розуміють іспанську, 50% точно, тому їх це не бісить, бо вони можуть із контексту зрозуміти про що йде мова. Українська для них - то мова ельфів, тому вони можуть панікувати. Посміхайтеся частіше, можете теж віджартуватися, тоді не будуть чіпати.
-
Моя твоя не зрозумів😂
-
А будинок з сусолем чи з бейсментом?
-
Мортгейдж - іпотека Бенчмарк вимірювання Детачед будинок - повністю окремий будинок без загальних стін😂
-
Якщо ви живете в Польщі і ваша дитина відвідує школу, чи стикалася вона з конфліктами чи агресією на національному ґрунті? Надішліть нам свою історію через цю форму, що гарантує безпеку і конфіденційність. Якщо потрібно - ми збережемо вашу анонімність.
-
Киньте силку на матч пліз
-
Велике дякую
-
Що я дискриміную мову
-
Мені дуже шкода
-
Не філіпінською а тагалогом😂не викривляйте назву мови це некорректно😂
-
Також хочу підняти це питання. Тому що не тільки я можу когось «дискримінувати» своєю українською А мене також можуть іспанською та філіппінською Я один раз сказала за іспанську Вони віджартувалися