Український Монреаль
-
90% літаків з Польші з пересадкою в Британії.. якби був варіант
-
Індія показала себе з гарної сторони під час пандемії
-
В містах приватні клініки є завжди. В селах звичайно з цим проблема. Але загалом, навіть в держ клініці, якщо ви хворі і вам потрібно до лікаря ви попадете до нього максимум на наступний день…а в Індії живе майже півтора мільярда людей. Авжеж в країні існує багато інших мінусів, та з медициною на диво все не так і погано
-
Тоді точно не ризикуйте
-
Так, будь ласка
-
Не можу подзвонити! Авіакомпанія польська, я у Канаді, батьки не розмовляють
-
Якщо є направлення можна і в приватну звернутися, вони по мед карті деякі приймають швидко, якщо хочете швидко дзвонить у всі клініки, також залежно наскільки у вас серйозна проблема
-
Так я згоден, я ж і написав що формально можна, на практиці це лотерея
-
Та тут блін такі вимоги для лікарів((( такі ціни на навчання ((( ото і брак усюди
-
Знайомого не пустили на рейс, можете ризикнути
-
Мої друзі летіли без візи, я вже написав і попередив що це ризик, все одно можуть не пустити на літак) моїм друзям повезло )
-
Ого, о це так строки.
-
люди хочуть ризикувати, не можуть подзвонити і запитати у авіакомпанії перед тим як купити тікет
-
Дуже багато випадків було , коли людей не пускали на рейс навіть без зміни аеропорту. Там ви нікому нічого не докажете .
-
Можливо, хоча дуже дивно, як на мене, що в Таїланді може бути краще, ніж в Німеччині. Моя сестра двоюрідна працює лікарем у Німеччині. Там все дуже чітко організовано.
-
Та вже тисяча випадків що не садять навіть на літак без візи, ну ви серйозно??? По багатьом чатам пишуть тільки Віза!
-
Я теж так думав, зараз знайду посилання)
-
Дякую велике ❤️🙏🏻
-
Зараз якщо знайду скину)
-
Це якщо з аеропорту не виходити , а для зміни аеропорту потрібна віза.
29 Jan 2023, 07:13
14700/237210
5 minutes ago