Український Монреаль
-
$4000 на трьох - це $133 на день. Тут в ресторані родиною посидіти коштує не менш ніж сотка, то певно що замало.
-
Все індивідуально. Але, як на мене це мінімально комфортна сума для життя. А так, як відомо, немає ліміту.
-
Реклама платна
-
Доброго дня, можливо це питання вже піднімали, але спробую запитати. Я змінювала дитині паспорт на новий. поки чекали, я продовжила старий в якому канадська віза, але її термін закінчився. Я подавала аплікейшн на нову візу ще в листопаді минулого року в IRCC, процедура зупинилась на етапі відправки паспорта на вклейку. я хочу виїхати з дитиною у відпустку, але не знаю чи його впустять назад. Буду вдячна за відповідь.
-
За помірну ціну.
-
Алекс напиши гарне оголошення з контактами
-
Так
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, чи є у Монреалі україномовний лікар generalistе? Бо потребую консультації і направлення до кардіолога Дякую.
-
Друзі! 🙌 Запрошуємо на вебінар "Сімейна допомога - підготовка документів"📑📃📄 Якщо ви несете відповідальність за догляд та освіту дитини віком до 18 років і ви є тимчасовим резидентом, який жив у Канаді протягом останніх 18 місяців - цей вебінар для вас! ➡Які документи необхідно підготувати? ➡Що потрібно знати, щоб подати заявку? ➡Ці та інші відповіді на запитання ви дізнаєтеся під час нашого вебінару Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/allocations-familiales-preparation-des-documents-tickets-728518918697?aff=oddtdtcreator У вас є питання? Звертайтеся [email protected]🍀