Український Монреаль
-
Дякую
-
Краще MEEST
-
Можна посилання на джерело інформації?
-
В китайських магазинах Kim phat тощо
-
www.quebec.ca/immigration/accueil-ukrainiens#c152197
-
www.amazon.ca/gp/product/B0888K9VFJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 брали, задоволені
-
У кого відеотрон, чи можливо якщо на одному акаунті два номера , передати гігабайти іншому (чоловіку)?
-
Минулого року відправляла 50 кг містом з Києва. Можливо вже щось змінилося, але поділюся. посилка приїжджає спочатку в Торонто, після того трекінг вже не працював - далі вони відправляють ЮПС ніби. До Торонто йшла мабуть днів 20. В Торонто можете спитати новий трекінг номер і якщо є якісь коментарі до доставки можете теж додати, там наші дівчата працюють. Привезли через кілька днів, до будинку. до квартири курʼєр не захотів заносити😅 Гарно запакуйте все в Україні, ті коробки кидають як попало
-
Я отримала вчора посилку через Укрпошту. Не можу порівняти, бо не маю досвіду з meest. Але задоволена, жодних нарікань на Укрпошту. Прийшла за 16 днів.
-
є.. в Чехії в такому випадку приїжджав таксист, який ні сном ні духом про те, що він щось комусь повинен.. "покупець" тягне час.. коротше кажучи, 99%, що буде гемор замість продажу.. )
-
С паяльником і тестером дружу, а ось на рахунок схем не особливо, але можу розрізнити конденсатор від резистора в схемі