Український Монреаль
-
Зараз якщо знайду скину)
-
Це якщо з аеропорту не виходити , а для зміни аеропорту потрібна віза.
-
Батька, лишися того
-
Шо то за любов
-
А можете посилання скинути?🙏🏻
-
Є косметолог з Ізраїлю, російськомовний, я ло неї ходжу, якщо цікавить дам номер, вона в кіркланді
-
Ну я думаю що не в кожному індійському місті також є приватні клініки де можна народжувати, хоча в Індії не був і можливо я помиляюсь )
-
Якщо є вклеєна канадська віза, то можна без транзитної, це вказано в правилах
-
В моєму місті немає приватних лікарень де можна народжувати, тож народжувала в державній. Скажу лише, що мені пощастило з лікарем, котра приймала пологи, все інше то можна книгу написати
-
Фак… дякую 😰
-
До державного навіть не подавались Бо це труба Громадяни чекают по три роки
-
А до звичайного виходить не попасти?
-
Це буде лотерея, якщо візи канадські вклеєні то формально можуть, але багато історій коли відмовляли і там так і в казано шо остаточне рішення приймає прикордонна служба
-
Я до частного хожу в клініку , запис авжеж на пів місяця вперед, але щось таке термінове може вирішити і по телефону
-
Там зміна, але авіакомпанія перевозить…
-
Потрібна транзитна віза якщо в аеропорту немає транзитної зони
-
А Як швидко сімейного лікаря знайшли? Кажуть тут з ними проблеми
-
Можливо ) мені здається все одно найважливіше це доктор що безпосередньо роди буде приймати, а їх і в гос багато хороших, просто уваги не можуть стільки приділяти як в приватних
-
ВАЖЛИВЕ ПИТАННЯ Рейс до Канади з пересадкою в Лондоні , написано ТРАНСФЕР з одного аеропорту до іншого Чи може українська родина без британської візи летіти цим рейсом? Будь ласка, пишіть із власного досвіду, або якщо 100% впевнені🙏🏻
-
Можливо, знайомі народжували в лелеці ще коли вона тільки відкрилась тоді і може вже не ок)
29 Jan 2023, 07:13
14718/237247
about an hour ago