Український Монреаль
-
Це ж опіоїд, він в забороненому списку. Доречі там ще і кодеїн є якщо що.
-
приват можна відкрити без присутності у відділенні? 🤔
-
зрозумів.. там питання неоднозначне... бо мені приват відмовився навіть перевипустити картку, у якої термін вийшов.. моно без проблем..
-
Думаю ні, там вроді не питали без присутності, думаю людина в Україні і думає який краще рахунок відкрити щоб користуватись у Канаді
-
Хто знає що це за документ
-
Повідомлення про непродовження договору оренди
-
Друзі, дуже потрібна ваша порада 🙏 хлопець 16 років, ворк пермінт був виданий на срок дії паспорту до 23.06.23, подали на продовження 24.06.23 я так розумію що вже з порушенням, на сьогоднішній день файл ще в розгляді, WP ще не має, хлопця виключили з англійської школи , сьогодні подзвонили зі еколь сколер і сказали що у фр школу його теж не візьмуть, бо нема документів, він без батьків, є опекун, яка і проскочила всі документи , віза теж закінчилася 4 місяці назад, на нову не подавалися, я думаю що все ще ускладнює те що це пригород Монреаля, регіон ду монтань. Таке питання, чи дадуть йому WP без візи? (Паспорт вже продовжили на 2 роки) що можна зараз зробити? Наш Консультант каже що виключення зі школи незаконне, але всі наші листи з посиланнями на закони Канади ігноруються😞
-
Намаскарам кожному 🙏 🧘♀*We are excited to announce Foundation led In-Person Yogasanas Program in Montreal - Oct 21st - 22nd*🧘♂ ☀️"Your physical health, your psychological wellbeing, and your spiritual possibility depend on how well aligned you are with existence. Essentially, hatha yoga is towards establishing this alignment." - Sadhguru *To Learn more about Yogasanas and its benefits:* bit.ly/yogasanasinfo Anyone above 18 years of age can attend. No previous experience of yoga required. 👩💻*Registration Link* 👇 InnerEngineering.com/Montreal *Location:* Hôtel de l'ITHQ 401 rue de rigaud, Room La Relève (2nd floor) Montreal, Quebec, CA, H2L 4P3 _*Date & time*_ Saturday & Sunday, Oct 21st & 22nd*_ Morning Session (On both days): 8:00 AM to 11:30 AM Evening Session (On both days): 5:00 PM to 8:30 PM Attendance to all 4 sessions is Mandatory. Let us know if you have any questions. 🔥🔥 Help Spread the word 🔥🔥 with Joy 🌸 Isha Volunteers, 🇨🇦 : InnerEngineering.com/Montreal ⊱⋅ ──────✿────── ⋅⊰
-
В україні треба було замовляти зі звичайними
-
Усім привіт. Можливо в когось є словник англо-український або англо-російський? Треба для екзамену на один раз, потім поверну. Буду вдячна за допомогу🙏🏻
-
AUTO-GARAG СТО-ДОСТУПНИХ ЦІН :Діагностика; :Ремонт підвіски авто; :Заміна масла та фільтрів; :Ремонт гальмівної системи; :Заміна ГРМ; :Зварювальні роботи; Звертайтесь за телефоном +15144431603-Давід [email protected] 2606 Rue Brabant Marineau, Saint-Laurent, QC H4S 1L1
-
Там пише номер - дзвонити. І вона cuaet, q там немає
-
Доброго вечора! Не вдається оформити фінансову допомогу Quaet . Вибиває помилку на дитину. Підкажіть, що робити?