Український Монреаль
-
А до звичайного виходить не попасти?
-
Це буде лотерея, якщо візи канадські вклеєні то формально можуть, але багато історій коли відмовляли і там так і в казано шо остаточне рішення приймає прикордонна служба
-
Я до частного хожу в клініку , запис авжеж на пів місяця вперед, але щось таке термінове може вирішити і по телефону
-
Там зміна, але авіакомпанія перевозить…
-
Потрібна транзитна віза якщо в аеропорту немає транзитної зони
-
А Як швидко сімейного лікаря знайшли? Кажуть тут з ними проблеми
-
Можливо ) мені здається все одно найважливіше це доктор що безпосередньо роди буде приймати, а їх і в гос багато хороших, просто уваги не можуть стільки приділяти як в приватних
-
ВАЖЛИВЕ ПИТАННЯ Рейс до Канади з пересадкою в Лондоні , написано ТРАНСФЕР з одного аеропорту до іншого Чи може українська родина без британської візи летіти цим рейсом? Будь ласка, пишіть із власного досвіду, або якщо 100% впевнені🙏🏻
-
Можливо, знайомі народжували в лелеці ще коли вона тільки відкрилась тоді і може вже не ок)
-
там дуже часто ціна не відповідає якісті
-
Лелека вже давно з хорошої клініки перетворилась в просто бренд А от ісіда дійсно хороша. Вони спеціалізуються на складних вагітностях. Я сама там хотіла вестись і народжувати, але мусили з Києва їхати
-
Просто приватні клініки наприклад і в Києві дуже круті, накшталт лелеки, ісіди, Адоніса і тд )
-
А Ви в Україні народжували в приватній клініці?)
-
За два місяці тут блін і онкологія вилізе і помреш поки прийде черга до лікаря 😂😂😂
-
Я вже другий місяць чекаю рандеву к гінекологу)
-
Я народжувала дитину в Індії в приватній лікарні, і скажу що там було набагато краще слідкувати за вагітністю і народжувати ніж в Україні наприклад, як тут з цим в Канаді я не знаю. Але чекати тут місяць на рандеву з терапевтом це ту мач.
-
В мене наприклад поганий досвід з медициною в Німеччині, моя сестра 5 років там живе і лікуватися в Україну їздила, особливо коли в дитини проблеми- все на лайті, все саме по собі пройде
-
Я би сказала інакше, якщо у тебе темний колір шкіри то велком,,, всюди двері відкриті. У Франції всюди працюють африканці і якщо білий приходить вони не охоче допомагають. Це Я кажу із власного досвіду. А рівень життя у Канаді набагато кращий чим у Франції. І тут більше можливостей реалізуватися. У Франції із акцентом тебе не хочуть брати на роботу навіть у магазин працювати.
-
В мене двоюрідна тітка громадянка Германії , жила по роботі в Таїланді пів року , каже що там краще ніж в Європі , но то суто її враження
-
Ну за всю Європу то ви погарячились. В Німеччині, наприклад, всі хвалять медицину. Я навіть особисто знаю людей, які спочатку імігрували до Канади, а через кілька років до Німеччини, і дуже задоволені.
29 Jan 2023, 07:13
14729/237213
2 minutes ago