Український Монреаль
-
Всім доброго ранку! Порадьте, будь-ласка, чи є у Монреалі англійський спікер клаб, чи щось типу цього? Дякую!
-
Пора варити глінтвейн
-
Дякую, я про цей варіант забула 🫠
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, як відправити гроші в Ірландію? Вестерн Юніон? Чи є якісь інші варіанти? В мене є банківська карта ірландська - але я не знаю, чи можна на неї гроші покласти?
-
Дощ це відновлення природи
-
Я чесно кажучи дощ не люблю, особливо коли треба кудись іти.😁😁 Але от сьогодні я не знаю що зі мною аж хочеться вийти вже на вулицю і прогулятись під дощиком
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
А от від циганки гороскоп мені більше подобається 😁😁😁
-
Ви що? Погода навпаки дуже гарна🙃
-
Співчуваю водоліям. 😁😁😁 І бажаю щоб все таки ви не страждали, а раділи на цих вихідних, навіть не дивлячись на погану погоду. І всім присутнім гарних вихідних 🤗
-
Гороскоп циганки на 07.10: ♈ Овен - якщо ви не говорите правду, значить у вас ще є надія врятувати свою репутацію ♉ Телець - якби ви хотіли зіпсувати собі вихідні, ви б зустрілися з друзями (але таких планів немає) ♊ Близнюки - як не захворіти восени? одягатися по погоді ♋ Рак - якби ви зустрічали нормальних людей, у вас не було б досвіду, який тепер нема де застосувати ♌ Лев - пити вітаміни чи пити всі вихідні, вирішувати вам ♍ Діва - хочеться мати вдома винний льох і не вилазити звідти ♎ Терези - така погода і настрій, що хочеться передивитися «сутінки», щоб зробити собі гірше ♏ Скорпіон - ви можете вирішити питання одним дзвіночком, залишилося тільки дізнатися, куди дзвонити ♐ Стрілець - краще б люди вам надсилали гроші, як відео з тіктоку ♑ Козеріжка - якщо ви в комусь розчарувалися, то це вже назавжди ♒ Водолій - така осінь, що хочеш чи не хочеш, а станеш митцем ♓ Риби - не треба вас нікуди кликати, вам достатньо вогників на сторіс п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
💚Цікавитеся нерухомістю? Українська Каса запрошує вас на велику подію від Desjardins! 🗓Дата: 21 жовтня 2023, з 10:00 до 17:00 📌Місце: Комплекс Desjardins 👷👩💼🏠Приходьте, щоб поспілкуватися з фінансовими консультантами, сертифікованими оцінювачами житла, нотаріусами, фахівцями з ремонту та іншими експертами! 👧🏼🎉Також передбачені розваги для дітей. Кількість місць обмежена, тому для участі, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням:👉 www.inscriptweb.com/desjardins/salonimmobilier2023
-
♈️ Овен 7 жовтня. ✨ Не грай за правилами, порушуй їх. ♉️ Телець 7 жовтня. ✨ От би ти так своє майбутнє планував, як плануєш чого б зжерти. ♊️ Близнюки 7 жовтня. ✨ Розслабся, за тебе все зроблять. ♋️ Рак 7 жовтня. ✨ Визначся, хто тобі потрібен, пліз. ♌️ Лев 7 жовтня. ✨ Жопа поруч... вже починається. ♍️ Діва 7 жовтня. ✨ Алкоголізм — це, звичайно, страшно, але і ти теж не сцикло. ♎️ Терези 7 жовтня. ✨ ДРУГИЙ ШАНС ДАВАТИ НЕ МОЖНА. ♏️ Скорпіон 7 жовтня. ✨ Вмикай режим «мені на все начхати». ♐️ Стрілець 7 жовтня. ✨ Життя готує великий сюрприз, будь готовий до всього. ♑️ Козеріг 7 жовтня. ✨ Не потрібна тобі любов, тобі потрібні гроші. ♒️ Водолій 7 жовтня. ✨ Сумнівні вихідні намічаються, будеш або радіти, або страждати. ♓️ Риби 7 жовтня. ✨ ТЕБЕ ЧЕКАЄ ПАСТКА. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Та ще рано