Український Монреаль
-
Та ще рано
-
Доброго дня! Хочу поїхати самовстіно до Берліну, вклеїти канадську візу. На сайті Vfs global, можна записатись лише на біометрію. У Варшаві та Лондоні доступні опції на підтвердження паспорта, а в Берліні ні. Чи правильно я розумію, що мені не потрібен запис на вклейку візи у Берліні? Підскажіть будь ласка, хто так само робив це у Берліні 🤗
-
Скажіть, це можна зробити не раніше, ніж в той день , коли виповнилось 18 місяців перебування в Канаді?
-
А, це не ті виплати. Я говорю про виплати на дітей. А тут дали посилання на виплати для українців.
-
А нам навіть від CRA не нарахували ту допомогу (хоча бухгалтер казала шо повинна бути), після подачі декларації, хоч я не працювала минулого року. То, я подумала, шо не маю на неї права.
-
доброго дня спільното,продаю свій айфон 14 про макс білий на 128 гб,купований 3 тижні тому в епл стор Санта Катаріна... разом з орігінальною зарядкою купованою в тому ж магазині та 2 бамперами не орігінальними. телефон та зарядка разом з tax обійшлося у 1809 cad. якщо цікаво - запропонуйте вашу ціну в особисті,дякую за увагу