Український Монреаль
-
Аплікація подається через gc.key. Просто в пошуку можете ввести, і видасть сайт. Там треба зареєструватись, система у вас запитає декілька запитать щоб виявити чи ви маєте право на подачу аплікації.
-
Ти все правильно зробила. Як я зрозуміла, це стандартний практично автоматичний лист-відповідь на будь-які дії з твоїм WP. Я подавала на зняття обмежень і мені те саме прийшло
-
Тепер тільки чекати. Мене попередили інші люди(хто робив те саме, що і я), що чекати хз скільки. Новий WP приходить поштою. Хтось через 3 тижні отримав, хтось 2 місяці чекав. Таке..)
-
Треба віза для українців?
-
Я тут ще мінімум 3 тижні знімати буду
-
Зазвичай всі до Канкуну 🙈 але я також їду до багатьох інших провінцій, пишіть якщо що)
-
Бо теж через тиждень лечу, хоча не знаю куди)
-
Я переробляв WP минуло року в грудні то чекав 2 тижні . А допомагав друзям переоформити в травні то вони тільки минулого тижня отримали новий
-
Прошу)
-
Ні) навіть форму електронну заповнювати не треба, якщо є канадська віза, єдине - 42$ туристичний збір, оплачується перед посадкою на літак
-
Хух, дякую💙💛
-
Віддам 2 телевізори за шоколадку
-
Можливо хтось буде їхати в районі з 17 жовтня по 1 листопада і хотіли б поїхати разом?
-
Доброго дня! Можете порадити куди варто поїхати з Монреалю на день-два?( красива природа/ красиві міста)
-
www.instagram.com/p/CyJ1q0Tx39K/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Helga така реклама платна
-
Пробачте
-
Не флудіть однаковим месседжем
-
Доброго вечора. Може хто знає, хтось з наших ремонтує велосипеди? Електробайки?
-
Нити то таке , головне щоб не конфліктували .
29 Jan 2023, 07:13
147631/236406
about 2 hours ago