Український Монреаль
-
Але це зі шпаною так. На якогось маніяка не подіє точно.
-
Підходять цигарку стрельнути, я кажу що нема, вони вже навзоді перед нападом починають казати фрази типу " ану йди сюди". Збираю волю в кулак і впевненим голосом ледь не кричу " що хлопці, проблеми потрібні? Ну йдіть сюди, раз сміливі" Все, на що їх вистачає, це стояти погрожувати на відстані витягнутої руки. Каже мені один "я тебе зараз тр*хну", я посміялася та запропонувала без діла не стояти і підійти ближче. Щось муркнув і пішов геть.
-
Мене це від гопарів рятувало
-
А взагалі то психологи радять всеж кричати, або голосно розмовляти, бо він сподівається що ти будеш налякана і плакати, йому це в кайф
-
Бо начнеш горлати, він злякається і або утіче, або приб'є
-
Скоріш вб'ють, ніж хтось почує
-
То шо тебе вб‘ють і все ?такі закони👍🏻👍🏻
-
А якщо тебе ніхто не почує як ти кричиш?
-
Дуже дивні закони…
-
Щодо ножа - такоє. Бо якщо не вмієш користуватись, хоча б не озброюй свого противника
-
Про безпеку: я навчалась увечері і поверталась біля 12 ночі, йшла з автобуса мрійлива і в хорошому настрої, в ось біля парку до мене на велосипеді підїзжають двоє адо і один питає:закурить є, я в шоці і думаю, ого, мій Луганськ 90 переїхав, і чомусь мені стало смішно і я почала реготати( мабуть від нервів) і казати "ні, не курю", а вони мені "ok, madame, bonne nuit!" ,щиро посміхнулись і поїхали далі "стрилять" цигарки