Український Монреаль
-
Я літав достатньо, і Hainan airlines в тому числі.. тому інфа не з вікіпедії.. щодо якості, частково погоджусь.. але не в авіації.. ну і щодо душі.. ми якраз говорили про Мотор-Січ.. а ще були маленькі і душевні Ейр Онікс, Хорс, Янейр.. "от души душевно в душу".. хто літав, зрозуміють.. )))
-
Опис в інтернеті і реальність - то дві різні речі. І те, що будують зараз часто не тільки не краще, а й гірше, і так довго не працює. Чим більша компанія, тим менше там душі і тим нижча якість до речі.
-
антиподи.. для них раша - це як Марс.. )))
-
тим не менш, причина більшості авіакатастроф у останні роки - це помилки людини, а не техніки..
-
пфф харків львів під 3 було=)
-
Мотор-Січ то взагалі легенда.. там до половини пасажирів були іноземці, які прилітали з усього світу, щоб з Києва до Львова півтори години нудитись у ан-24 )))
-
Так. Команда старалась
-
А що ви зараз знаєте такого про Хайнань? ))) Одна з найбільших авіакомпаній Китаю з досить новим парком А350, Дрімлайнерів і Максів.. античних літаків у китайських компаніях взагалі практично немає.. 40-річні борти ще недавно скоріше можна було знайти не в Африці чи Азії, а в європейських КЛМ, Люфтганзі, американських або канадських компаніях.. ось такий парадокс.. )
-
Я не переглядала чат за сьогодні , тому може комусь ще важлива інформація 😁
-
В нас тільки мурав'ї були, але в Dollarama і інших магазинах продаются дієві і спреї і інше
-
Вже викладали сьогодні 🙃
-
Я про організаторку подій в Монреалі
-
правда якщо подивитись голосування в оон як мінімум на рівні держав
-
Різні є ..
-
Спілкувалась з багатьма та як дуже обожнюю культури їхні отож в основному всі вони немають думки що таке Росія 🤷🏽♀️А деякі взагалі не знають що в нас війна …Але зустрічала також багато які за Україну
-
Ні не правда…
-
Але за 5-7-10 років софт буде водити набагато краще за людей. Так само для прикладу людина не зможе зробити над тонкі розрахунки з астрофізики вчасно. А софт може і легко.