Український Монреаль
-
Так. Команда старалась
-
А що ви зараз знаєте такого про Хайнань? ))) Одна з найбільших авіакомпаній Китаю з досить новим парком А350, Дрімлайнерів і Максів.. античних літаків у китайських компаніях взагалі практично немає.. 40-річні борти ще недавно скоріше можна було знайти не в Африці чи Азії, а в європейських КЛМ, Люфтганзі, американських або канадських компаніях.. ось такий парадокс.. )
-
Я не переглядала чат за сьогодні , тому може комусь ще важлива інформація 😁
-
В нас тільки мурав'ї були, але в Dollarama і інших магазинах продаются дієві і спреї і інше
-
Вже викладали сьогодні 🙃
-
Я про організаторку подій в Монреалі
-
правда якщо подивитись голосування в оон як мінімум на рівні держав
-
Різні є ..
-
Спілкувалась з багатьма та як дуже обожнюю культури їхні отож в основному всі вони немають думки що таке Росія 🤷🏽♀️А деякі взагалі не знають що в нас війна …Але зустрічала також багато які за Україну
-
Ні не правда…
-
Але за 5-7-10 років софт буде водити набагато краще за людей. Так само для прикладу людина не зможе зробити над тонкі розрахунки з астрофізики вчасно. А софт може і легко.
-
Це стосується звичайного софту. Бо іі в теперішньому стані і я на допогу не випустив. Як і відсотків 30 людей водіїв доречі😂
-
Отож, вузьке завдання
-
Хоч модель і ціну вкажіть
-
У вас нема розуміння. Якщо це звичайний соф він діє так як його запрограмували. Якщо це іі то вде інший кейс. Але свою вузьке завдання будь яка машина робить краще за людину.
-
це не тільки автопілота стосується, а будь-яких завдань і будь-якої техніки. Гугл перекладач, наприклад, має кращий словниковий запас, але помиляється більше ніж людина... поки що... хтозна, може колись навчиться розрізняти сарказм або перекладати не дослівно, а так щоб це мало сенс. Там де завдання не стосується взаємодії з людиною, типу гри в шахи, там машина виграє, бо є правила, і вона слідує правилам. Там де є люди, або можуть виникати непередбачувані обставини, там машина працює гірше за людину. А непередбачувані обставини виникають, як виявилося, постійно. Можна постояти у супермаркеті біля машин де люди самостійно розплачуються і порахувати скільки разів на годину хтось покликав консультанта. Я не люблю сперечатись, але із людьми це можна робити, а от із машиною не посперечаєшся, і це засмучує.