Український Монреаль
-
Різні є ..
-
Спілкувалась з багатьма та як дуже обожнюю культури їхні отож в основному всі вони немають думки що таке Росія 🤷🏽♀️А деякі взагалі не знають що в нас війна …Але зустрічала також багато які за Україну
-
Ні не правда…
-
Але за 5-7-10 років софт буде водити набагато краще за людей. Так само для прикладу людина не зможе зробити над тонкі розрахунки з астрофізики вчасно. А софт може і легко.
-
Це стосується звичайного софту. Бо іі в теперішньому стані і я на допогу не випустив. Як і відсотків 30 людей водіїв доречі😂
-
Отож, вузьке завдання
-
Хоч модель і ціну вкажіть
-
У вас нема розуміння. Якщо це звичайний соф він діє так як його запрограмували. Якщо це іі то вде інший кейс. Але свою вузьке завдання будь яка машина робить краще за людину.
-
це не тільки автопілота стосується, а будь-яких завдань і будь-якої техніки. Гугл перекладач, наприклад, має кращий словниковий запас, але помиляється більше ніж людина... поки що... хтозна, може колись навчиться розрізняти сарказм або перекладати не дослівно, а так щоб це мало сенс. Там де завдання не стосується взаємодії з людиною, типу гри в шахи, там машина виграє, бо є правила, і вона слідує правилам. Там де є люди, або можуть виникати непередбачувані обставини, там машина працює гірше за людину. А непередбачувані обставини виникають, як виявилося, постійно. Можна постояти у супермаркеті біля машин де люди самостійно розплачуються і порахувати скільки разів на годину хтось покликав консультанта. Я не люблю сперечатись, але із людьми це можна робити, а от із машиною не посперечаєшся, і це засмучує.
-
Я про аккуратність симуляцій де людина водить краще за автопілот
-
як можна сперечатись із чиїмись ірраціональними суб'єктивними почуттями? Я от висоти не боюся взагалі, але не буду сперечатись із тими у кого паморочиться в голові від висоти.
-
От з цим я б посперечався.
-
Сьогодні купив Fizz в Couche-Tard за 18$, і активував тариф який мені подобається за допомогою французької кредитної карти (carte de crédit a débit différé)
-
самокерованих авто... кошмарний сон мого дитинства: іду через дорогу, а на мене несеться машина у якій немає водія, і куди не побіжу, вона їде за мною і дальнім світлом мене шукає; коли бачу як цю новітню технологію намагаються зробити нормою життя - лячно стає. Було ж багато симуляцій щоб виявити скільки помилок роблять роботи у зрівнянні із людиною. Поки що, навіть нетверезий працівник без досвіду і з 2-ма тижнями навчання, помиляється менше ніж машина, яка виконує ті самі обов'язки.
-
Після мотор січ що можна ще чогось боятись?)
-
Боятись літати - то не гріх, то інстинкт самозбереження. Є такі авіалінії, де маленькі античні літаки, які розпадаються на молекули у польоті, тому краще заздалегідь читати що пишуть ті, хто вже літав ними. У мене раз був політ із Hainan Airlines (про які я на той момент нічого не знала і не перевіряла що то за компанія). Дуже раджу спробувати усім хто хоче адреналіну, або не знає що робити зі своїм життям, або шукає Бога😅. Один політ може змінити усе. Коли літак трухає так, що тебе стюардеса евакуює із туалету і не дає туди повернутись півгодини, бо ви сидите біля аварійного виходу і вона посміхається дивлячись як по салону літають речі, а потім після стресу читаєш про цю компанію у відгуках люди пишуть що у когось був політ коли двигун вимикався 3 рази поспіль і літак просто летів собі як той дельтаплан, усе стає зрозуміло і усі проблеми зникають. Але на міжнародні перельоти таку техніку не беруть, таке можна побачити тільки на регіональних. Ну і від погоди багато залежить. А про авто, - це правда, їздити на машині набагато небезпечніше.