Український Монреаль
-
це не тільки автопілота стосується, а будь-яких завдань і будь-якої техніки. Гугл перекладач, наприклад, має кращий словниковий запас, але помиляється більше ніж людина... поки що... хтозна, може колись навчиться розрізняти сарказм або перекладати не дослівно, а так щоб це мало сенс. Там де завдання не стосується взаємодії з людиною, типу гри в шахи, там машина виграє, бо є правила, і вона слідує правилам. Там де є люди, або можуть виникати непередбачувані обставини, там машина працює гірше за людину. А непередбачувані обставини виникають, як виявилося, постійно. Можна постояти у супермаркеті біля машин де люди самостійно розплачуються і порахувати скільки разів на годину хтось покликав консультанта. Я не люблю сперечатись, але із людьми це можна робити, а от із машиною не посперечаєшся, і це засмучує.
-
Я про аккуратність симуляцій де людина водить краще за автопілот
-
як можна сперечатись із чиїмись ірраціональними суб'єктивними почуттями? Я от висоти не боюся взагалі, але не буду сперечатись із тими у кого паморочиться в голові від висоти.
-
От з цим я б посперечався.
-
Сьогодні купив Fizz в Couche-Tard за 18$, і активував тариф який мені подобається за допомогою французької кредитної карти (carte de crédit a débit différé)
-
самокерованих авто... кошмарний сон мого дитинства: іду через дорогу, а на мене несеться машина у якій немає водія, і куди не побіжу, вона їде за мною і дальнім світлом мене шукає; коли бачу як цю новітню технологію намагаються зробити нормою життя - лячно стає. Було ж багато симуляцій щоб виявити скільки помилок роблять роботи у зрівнянні із людиною. Поки що, навіть нетверезий працівник без досвіду і з 2-ма тижнями навчання, помиляється менше ніж машина, яка виконує ті самі обов'язки.
-
Після мотор січ що можна ще чогось боятись?)
-
Боятись літати - то не гріх, то інстинкт самозбереження. Є такі авіалінії, де маленькі античні літаки, які розпадаються на молекули у польоті, тому краще заздалегідь читати що пишуть ті, хто вже літав ними. У мене раз був політ із Hainan Airlines (про які я на той момент нічого не знала і не перевіряла що то за компанія). Дуже раджу спробувати усім хто хоче адреналіну, або не знає що робити зі своїм життям, або шукає Бога😅. Один політ може змінити усе. Коли літак трухає так, що тебе стюардеса евакуює із туалету і не дає туди повернутись півгодини, бо ви сидите біля аварійного виходу і вона посміхається дивлячись як по салону літають речі, а потім після стресу читаєш про цю компанію у відгуках люди пишуть що у когось був політ коли двигун вимикався 3 рази поспіль і літак просто летів собі як той дельтаплан, усе стає зрозуміло і усі проблеми зникають. Але на міжнародні перельоти таку техніку не беруть, таке можна побачити тільки на регіональних. Ну і від погоди багато залежить. А про авто, - це правда, їздити на машині набагато небезпечніше.
-
Шукаю 1кім квартиру, або кімнату. Чоловік, 53 роки. Буду вдячний за допомогу чи корисну пораду.
-
Так я про арабів. Хоча без різниці😂😂😂
-
та вони завжди готові.. "нас єбут, а ми крєпчаєм.. " )))
-
Якщо то шпана з району і вирішив побикувати то будь готовий отримати по балу є😂
-
Нє, не можна і арабів
-
арабів ще можна зрозуміти.. але русаки не паляться аж ні разу..