Український Монреаль
-
Всем добрый день. Подскажите где в Монреале есть шоколадная фабрика и где принимают на работу со слабым знанием языка 😝 . Всем большое спасибо за помошь.
-
Доброго ранку! Хто займається перевезеннями, сьогодні ввечері потрібно перевезти шафу і комод, хто може напишіть будь ласка
-
Всім добрий день. Підкажіть, де в Монреалі є шоколадна фабрика і де приймають на роботу зі слабким знанням мови 😝. Всім дякую за допомогу.
-
В нас є все, але можете взяти свою ракетку, якщо маєте
-
Що з собою треба мати?
-
РОБОТА. В автосалон на чистку салонів авто. Пишіть в особисті.
-
В телеграмі наче існує функція зробити кілька чатів в одному, як структуру. Було б дуже доречно, щоб інформація про документи була доступна новоприбулим, наприклад, і не перепитувати кожного разу.
-
Зрозуміла, дякую)
-
Зроблю трохи пізніше
-
В мене просили тільки СВ і тільки його дивилися. Вони ж розмовляють з вами в основному і роблять собі помітки. Якщо навіть щось інше - ви завжди можете сказати що підвезете або відправите. Розслабьтесь)) Якщо в них зараз час найому- то вас все одно візьмуть))
-
Сподіваюсь) але я на 99% впевнена, що вона точно щось мені сказала, просто розмова була французькою, і це було щось, що не схоже з англійською. Тупонула, треба було попросити англійською повторити