Український Монреаль
-
ніде немає такої умови та й коментарі були що можна від міністерства пруфи шукати довго
-
це спам
-
не спамте однаковим меседжем
-
Здрастуйте, продаю свій ігровий комплект, купував все на початку літа: Навушники Logitech g435 Мишка hyperx pulsefire core Клавіатура механічна (60%) Монітор Benq 165HZ Штативний мікрофон fifine a6t Комп'ютер AQVIN Gaming PC Tower Desktop | Intel i7 Processor up to 4.0 GHz RX 550 4GB GDDR5 Graphics Card | 512GB SSD 32GB DDR4 RAM | WiFi Ready | Windows 10 Pro (Renewed За весь комплект ціна 1100 $ (торг) Майже на все є коробки, все в ідеальному стані когось цікавить у лс
-
Промовчить трохи
-
Добрий вечір я не давно прилетіла до Монреалю із Франції вже як неділю у Монреалю . Я хочу запитати у кого е така можливість мені допомогти, у кого е у гарному стані и дати без коштовно візочок для дитини и ліжко як для новонароджених?. Хто живе у Монреалю і може мені допомогти було б дуже добре будь ласка.🙂
-
Добрий вечір, робимо заявку для неповнолітньої дитини на продовження візітор/стаді перміту на новий паспорт, система вимагає додати документи яких в нас фізично не може бути (сертифікат вибору Квебеку), поле є обовʼязковим. Хто зтикався з цим, підкажіть, будь ласка, що робити? Дякую
-
Доброго вечора, сім'я з 5 чоловік шукає в оренду квартиру . Українці без кредитної історії, які нещодавно прилетіли без тварин.
-
Хей друзі 🤗 💕KALUSH ORCHESTRA вже в Листопаді туром США та Канадою🇺🇸 20 міст, 20 незабутніх концертів, 20 енергійних шоу🔥 🇺🇦Хто прибув по програмі CUAET, у вас є можливість безкоштовно прийти на концерт! Пишіть на пошту [email protected] *Кількість обмежена! 🎟️Квитки bomond.com
-
На маркет плейс зайдіть там знайдете багато чого
-
Дякую
-
Шановні друзі. Не завжди є фінансова можливість йти на навчання на 4 роки да і ситуаціі в житті бувають різні. Як альтернатива- поділюся з вами власним досвідом онлайн навчання в IAP Career College . - займаєтеся в зручний для вас час. -можете використовувати перекладач, за необхідності - матимите High Quality Professional Certificates ( відразу пишу відповідь на часті запитання - Is IAP College recognized in Canada? Yes. The accreditation is with the Better Business Bureau.) - ціна від 97 $ -дуже багато курсів в різних напрямах для людей , які планують підвищити свій рівень та професійні навички – також для тих хто хоче відкрити мати свій власний бізнес 100+ Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html
-
Дівчатка - пишу цей пост - бо багато хто питав -як відкрити вдома дитячий садочок . Daycare Owner Certificate Course Online Інтернет-курс із сертифікатом власника дитячого садка www.iapcollege.com/586-27.html На цьому онлайн-курсі для отримання сертифіката власника дитячого садка ви дізнаєтеся важливі принципи та практичні покрокові прийоми початку кар’єри професійного власника дитячого садка. Ви дізнаєтеся, як почати дитячий садок, у тому числі як почати дитячий садок вдома. In this part-time online Daycare Owner Certificate Course you will learn important principles and practical step-by-step techniques for getting started in a career as a professional daycare owner. You will learn how to start a daycare, including how to start a daycare at home. ціна 149$
-
Добрий ранок. Можу сказати, що на сьогоднішній день центри допомоги українцям в більшості тримають речі для родин з дітьми. Бачила там і візки і ліжко, памперси, ковдри і т.д. Потрібно походити, запитати.
-
Доброго ранку. Ми сім’я з двох дорослих та дитини, приїздимо в Монреаль 2 Листопада і будемо шукати житло. Можливо хтось перездає житло або порадить знайомих, агенції, ріелторів які допоможуть. Будемо дуже вдячні за пораду та інформацію. Дякую
-
Тернопільська міськрада виставила на продаж танк Т-34
-
Знаки, яким пора помиритися: Овен — Терези Близнюки — Стрілець Терези — Рак Рак — Близнюки Лев — Водолій Стрілець — Овен Водолій — Лев Риби — Телець