Український Монреаль
-
Вперше в Криївці! Ба, вперше в Монреалі!!! Альфія Хамзіна, українка з татарським корінням декілька днів тому приїхала до Канади. Дівчинка, родом з Києва, з 6-ти років займалась скрипкою, закінчила Школу Мистецтв, та обрала професію гідролога, яку здобувала у Франції. В цю пʼятницю Альфія запрошує нас в чарівний світ музики ніжної скрипки! А ще, як завжди, смачні домашні страви української кухні та тепла дружня атмосфера нашого волонтерського кафе! Всі зароблені гроші буде направлено на допомогу ЗСУ! ВАМ ВІДПОЧИНОК - ЗСУ ДОПОМОГА! Бронювання 514-814-6384 Kryivkamtl@gmail.com
-
Так, теж знаю, що є лише дві опції: одинак і родина. Суми на родину не залежать від кількості людей. Ваші тато і мама могли б окремо подаватися, а Ви окремо. Але тоді на ПР, наскільки я зрозуміло, подаватися теж треба окремо.
-
Оце мені так само казали
-
У нас 1 і 2 рівні не були поєднані Нам всім українцям приходили письма про навчання 6 місяців, але так як ми від МІФІ були всі, то адміністрація скасувала цю інформацію для нас
-
Кажуть по різному буває. Кому приходять листи а кому ні. От кому ні тому платять далі) А чого в вас тільки 6-ий? В нас поєднані 1 і 2. Тому в нас повних 7 рівнів оплачують бо це рік
-
Ну я не залишався на рівнях В мене зараз 6 і це рік І коли ти перетинаєш цю межу і йдеш на 7, то там вже точно платити не будуть
-
Ми на ворк перміті не можемо наче((
-
Якщо залишався на рівнях то довше. До півтора року.
-
Хм мені в школі казали, що більше часу оплачують. Дякую за інформацію👍
-
Бо МІФІ оплачує тільки 1 рік, а за цей час можна пройти лише курс до 6 рівня.
-
А нащо це робити?
-
Хтось переводив своє досьє на францізасьйоні з Міфі до Мінестерства праці? Чи робив хтось такую трансформацію і як то робиться ?
-
Дуже дякую .
-
formulaires.mtess.gouv.qc.ca/en/DebuterFormulaire/1/SR2609
-
Вибачте , помилилась SR-2609 ?
-
Напишіть контекст в якому ви це знайшли
-
І де її беруть ?
-
Доброго вечора усім ? Є питання . Хто має рацію , що це за форма SR-2906 ?
-
Зрозуміло. Дякую
-
Так як нам на 6
29 Jan 2023, 07:13
148302/239468
33 minutes ago